CitoDrive voor rijopleiders

Verzorgt u zelf rijopleidingen? Op basis van de toetsen van CitoDrive krijgt u een goed beeld van het rijgedrag van de individuele bestuurder en op welke punten dit nog kan verbeteren. De risicoprofielen en het zelfassessment van de bestuurder vormen een sterke basis waarop u maatwerktrainingen kunt verzorgen.

Beoordelen in de praktijk

Tijdens de praktijktraining kunt u gebruikmaken van de Driver Performance Assessment. Hiermee beoordelen de instructeurs de kandidaten op onder andere voertuigcontrole, milieubewust rijden, veiligheid, doorstromen en sociaal rijgedrag. Op basis hiervan kunnen zij na de training gerichte adviezen verstrekken. Cito kan uw instructeurs trainen in het gebruik van de Driver Performance Assessment.

Safe en Eco Driving

Een voorbeeld van een rijopleider die CitoDrive heeft geïntegreerd in haar trainingspakket, is VVCR Europe. Zij biedt een totaalpakket van toetsen en trainen: Safe en Eco Driving, powered by Cito.
De wetenschappelijke onderbouwing van de instrumenten van CitoDrive biedt een unieke aanvulling op de rijvaardigheidstrainingen van VVCR.

Meer weten over de mogelijkheden

Wilt u ook weten hoe CitoDrive uw trainingsaanbod kan versterken? Neem dan contact met ons op.

Ga naar

Meer weten?