Voorbeeldopgaven BAL en BAST

Wilt u oefenen voor de examens BAL of BAST? Dat kan met deze voorbeeldopgaven. U vindt voor ieder examen een set van tien voorbeeldopgaven.

Hoe start u de voorbeeldopgaven?

Voor de voorbeeldopgaven heeft u bij voorkeur Internet Explorer nodig. Klik rechts op deze pagina onder Start voorbeeldopgaven op BAL of BAST. Een nieuw tabblad verschijnt. Klik op de knop Start om de voorbeeldopgaven te starten. Na een controle of uw pc voldoet aan de technische eisen, start de voorbeeldopgave automatisch.

Voorbeeldopgaven downloaden?

Wilt u de voorbeeldopgaven liever in een pdf-document bekijken? Download dan het document rechts op deze pagina. U ziet dan ook direct de juiste antwoorden bij de vragen.

Systeemeisen voor de voorbeeldopgaven

  • Microsoft Windows 7 + Microsoft Internet Explorer 11
  • Microsoft Windows 10 + Microsoft Internet Explorer 11
  • Microsoft Windows 10 + Microsoft Edge 38 (of hoger)
  • Microsoft Windows 10 + Google Chrome 62 (of hoger) + Meta4 ClickOnce Launcher 1.2 Extensie
  • Microsoft Windows 10 + Google Chrome 62 (of hoger) + ClickOnce for Google Chrome 2.1 Extensie
  • Microsoft.NET Framework 4.5.2

Let op: Het gebruik van een Chrome extensie is geheel voor eigen risico. Deze is soms niet meer bruikbaar na een browser update en niet afkomstig van bekende leveranciers. Bovengenoemde extensies zijn wel gecontroleerd op veiligheid via de website VirusTotal. Linux. Android en Apple OS X worden niet ondersteund.

Installeren Software

Installeer Microsoft.NET Framework en 4.5.2 via de link rechts op deze pagina. Installeer eventueel één browser plugin/extenstie/add-on als gebruik gemaakt wordt van Chrome. Verschijnt in Microsoft Edge de vraag om een ClickOnce applicatie uit te voeren? Klik dan op de knop “ja”.
Is aan alle eisen voldaan en start de opgave niet? Probeer dan de compatibiliteitsweergave via de link rechts op deze pagina.

Copyright

Het auteursrecht van deze oefencasussen ligt bij NCTV. U mag geen inhoud overnemen of kopiëren zonder toestemming van hen.

Start voorbeeldopgaven

Download voorbeeldopgaven

Compatibiliteitsweergave