Oefencasussen combibon Boa OV

Wilt u alvast oefenen met combibon? Dat kan met de oefencasus videocasus 2017.

De oefencasus bevat een korte videocasus van een gepleegde overtreding in het openbaar vervoer. Aan de hand hiervan schrijft u digitaal een combibon uit.

Hoe start u de combibon?

Voor de combibon heeft u bij voorkeur Internet Explorer nodig. Klik rechts op deze pagina onder Start combibon op een videocasus. Een nieuw tabblad verschijnt. Klik op de knop Start toets om de combibon te starten. Na een controle of uw pc voldoet aan de technische eisen, start de combibon automatisch.
Let op! De combibon starten duurt enkele seconden.

Systeemeisen voor de combibon

  • Microsoft Windows 7 + Microsoft Internet Explorer 11
  • Microsoft Windows 10 + Microsoft Internet Explorer 11
  • Microsoft Windows 10 + Microsoft Edge 38 (of hoger)
  • Microsoft Windows 10 + Google Chrome 62 (of hoger) + Meta4 ClickOnce Launcher 1.2 Extensie
  • Microsoft Windows 10 + Google Chrome 62 (of hoger) + ClickOnce for Google Chrome 2.1 Extensie
  • Microsoft.NET Framework 4.5.2

Let op: Het gebruik van een Chrome extensie is geheel voor eigen risico. Deze is soms niet meer bruikbaar na een browser update en niet afkomstig van bekende leveranciers. Bovengenoemde extensies zijn wel gecontroleerd op veiligheid via de website VirusTotal.
Linux, Android en Apple OS X worden niet ondersteund.

Is aan alle eisen voldaan en start de toets niet? Probeer dan de compatibiliteitsweergave via de link rechts op deze pagina.

Installeren Software

Installeer Microsoft.NET Framework 4.5.2 via de link rechts op deze pagina. Installeer eventueel één browser plugin/extenstie/add-on als gebruik gemaakt wordt van Chrome. Verschijnt in Microsoft Edge de vraag om een ClickOnce applicatie uit te voeren? Klik dan op de knop 'ja'.

Copyright

Het auteursrecht van deze oefencasussen ligt bij NS Opleidingen in opdracht van de Examencommissie Boa OV. U mag geen inhoud overnemen of kopiëren zonder toestemming van hen.

Start combibon

Compatibiliteitsweergave