Aanmelden Bodemenergie

Wilt u zich aanmelden voor één van de examens Bodemenergie? Gebruik dan het aanmeldingsformulier in het rechterblok. Let op: de inschrijving sluit altijd vier weken voor de examendatum. Als er te weinig aanmeldingen zijn voor een bepaalde datum kan Cito het examen annuleren.

In verband met de persoonlijke communicatie met kandidaten via e-mail verzoeken wij u om bij het aanmelden gebruik te maken van uw persoonlijke e-mailadres.

Let op: u kunt zich niet voor meerdere examens tegelijk aanmelden. Voor elk examen moet u opnieuw het aanmeldingsformulier invullen.

Vermeld uw persoonsgegevens

Vul uw persoonsgegevens conform uw legitimatiebewijs in. Vermeld hierbij uw volledige naam. Op het getuigschrift vermelden we de persoonsgegevens die u bij de inschrijving aan ons doorgeeft. Uw inschrijving is persoonsgebonden. Het is niet mogelijk om van examenplek te wisselen of het examen over te nemen van een collega.

Oproep

Na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging van inschrijving en een factuur. Heeft u zich op tijd aangemeld én het examengeld betaald? Dan ontvangt u twee weken voor de examendatum een oproepbrief met een routebeschrijving naar de examenlocatie.

Betaal op tijd!

Denk er aan dat u op tijd betaalt! Het is zonde als uw deelname wordt geannuleerd omdat de betaling niet op tijd binnen is. De betaling moet uiterlijk 14 dagen voor de examendatum bij Cito binnen zijn, anders wordt uw aanmelding automatisch geannuleerd.

Examen uitstellen

U kunt een examen tot vier weken voor de examendatum kosteloos uitstellen. Besluit u tussen vier weken en één week voor de examendatum om het examen uit te stellen dan brengen wij hier administratiekosten voor in rekening. Uitstellen binnen één week voor de examendatum is niet mogelijk. Wilt u uw examen uitstellen? Stuur dan een mail naar bodemenergie@cito.nl.

Aanmelding annuleren

Wilt u toch niet meedoen aan het examen? Dan kunt u uw examen tot vier weken voor de examendatum gratis annuleren. Annuleert u binnen vier weken voor de examendatum of komt u niet naar het examen, dan betaalt u 100% van de examenkosten.