Aanmelden EPA-U toets 1

Toets 1 legt u digitaal af in een van de diverse testcentra in het land. U schrijft zich hiervoor in via een online boekingssysteem waarbij u zelf een testlocatie, een datum en tijdstip kiest. Na de inschrijving ontvangt u een e-mail met uw aanmeldingsgegevens. Wilt u deelnemen aan toets 1? Meld u dan aan via het aanmeldingsformulier in het rechterblok. Aanmelden kan tot acht kalenderdagen voor de gewenste examendatum.

In verband met de persoonlijke communicatie met kandidaten via e-mail verzoeken wij u om bij het aanmelden gebruik te maken van uw persoonlijke e-mailadres.

Vermeld uw persoonsgegevens

Let op: vul uw persoonsgegevens conform uw legitimatiebewijs in. Vermeld hierbij uw volledige naam. Op het getuigschrift vermelden we de persoonsgegevens die u bij de inschrijving aan ons doorgeeft.
Uw inschrijving is persoonsgebonden. Het is niet mogelijk om van examenplek te wisselen of het examen over te nemen van een collega.

Betaal op tijd!

Denk er aan dat u op tijd betaalt! Het is zonde als uw deelname wordt geannuleerd omdat de betaling niet op tijd binnen is. Voor toets 1 geldt dat de betaling uiterlijk acht dagen voor de examendatum bij Lamark binnen moet zijn. Heeft u uw examen wat verder vooruit geboekt (bijvoorbeeld 2 maanden voor de examendatum) dan moet uw betaling uiterlijk 21 dagen na de boekingsdatum bij Lamark binnen zijn. Wordt aan een van deze twee voorwaarden niet voldaan, wordt uw aanmelding automatisch geannuleerd. U kunt zich dan uiteraard wel aanmelden voor een nieuwe examendatum.

Inschrijving omboeken

Een inschrijving kan tot en met acht dagen voor de examendatum kosteloos worden omgeboekt. Wilt u uw inschrijving omboeken? Gebruik dan de link in het rechterblok.

Boeking annuleren

Kunt u toch niet meedoen aan het examen? Dan kunt u tot en met acht kalenderdagen voor de examendatum gratis annuleren. U ontvangt volledige teruggave van het betaalde bedrag. Gebruik voor annuleren de link in het rechterblok.
Annuleert u later, of komt u niet naar het examen? Dan betaalt u 100% van de examenkosten.