Aanmelden EPA-U toets 1

 

Toets 1 legt u digitaal af in een van de diverse testcentra in het land. U schrijft zich hiervoor in via een online boekingssysteem waarbij u zelf een testlocatie, een datum en tijdstip kiest. Na de inschrijving ontvangt u een e-mail met uw aanmeldingsgegevens. Wilt u deelnemen aan toets 1? Meld u dan aan via het aanmeldingsformulier in het rechterblok.

Vermeld uw persoonsgegevens

Let op: vul uw persoonsgegevens conform uw legitimatiebewijs in. Vermeld hierbij uw volledige naam. Op het getuigschrift vermelden we de persoonsgegevens die u bij de inschrijving aan ons doorgeeft.

Inschrijving omboeken

Een inschrijving kan tot en met 8 dagen voor de examendatum kosteloos worden omgeboekt. Wilt u uw inschrijving omboeken? Gebruik dan de link in het rechterblok.

Boeking annuleren

Definitieve boekingen kunt u niet meer wijzigen. Wél is het mogelijk uw boeking te annuleren en een nieuwe boeking te maken. Gebruik hiervoor de link in het rechterblok. Bij het annuleren van uw boeking gelden de volgende annuleringsvoorwaarden:
  • Annuleren tot en met uiterlijk 8 kalenderdagen voor de examendatum is kosteloos. U ontvangt volledige teruggave van het betaalde bedrag.
  • Bij annuleringen binnen 7 dagen van de geboekte examendatum krijgt u het betaalde bedrag niet terug. Dit geldt ook als u niet op het examen verschijnt.
  • Kunt u om medische redenen geen examen doen? Laat het ons schriftelijk weten en voeg een doktersverklaring bij. Zorg ervoor dat uw brief met doktersverklaring uiterlijk 10 dagen na de betreffende examendag bij ons binnen is. In dit geval krijgt u uw examengeld terug.

Bescherming persoonsgegevens

Cito B.V. gebruikt uw gegevens om uw inschrijving af te handelen. Daarnaast komen deze gegevens terecht in een registratiesysteem. Informatie uit dit systeem staat ter beschikking van het Ministerie van Justitie. Meer informatie hierover vindt u in onze privacyverklaring. Voor vragen, opmerkingen of inzage in de door ons vastgelegde gegevens neemt u contact met ons op.