Aanmelden theorie-examen

Aanmelden door bedrijven


Toegangscodes
U betaalt voor het theorie-examen van uw kandidaten met behulp van toegangscodes. Deze toegangscodes bestelt u via het ‘strippenkaartmodel’. Zo werkt het: 
  • Vraag toegangscodes aan via het bestelformulier toegangscodes.
  • U ontvangt per e-mail de toegangscodes.
  • U ontvangt een factuur van Cito.

Let op: toegangscodes zijn 12 maanden geldig. Werkgevers kunnen de geldigheidsduur kosteloos verlengen. Verstrekte toegangscodes nemen wij niet terug.

Aanmelden door kandidaten


Aanmelden
U betaalt voor het theorie-examen met behulp van toegangscodes via het ‘strippenkaartmodel’. U krijgt een toegangscode via uw werkgever.
Het theorie-examen legt u digitaal af in één van de Lamark testcentra. Gebruik het aanmeldingsformulier op deze pagina en de toegangscode om een examen te boeken.

Gratis e-mailservice
U ontvangt de dag vóór uw examen een e-mailbericht. Dit herinnert u eraan dat u de volgende dag examen doet. En dat u uw legitimatie mee moet nemen.


Vermeld uw persoonsgegevens
Vul uw persoonsgegevens overeenkomstig uw legitimatiebewijs in. en vermeld uw volledige naam.

Inschrijving omboeken
U kunt een inschrijving tot en met acht dagen voor het examen kosteloos omboeken. Wilt u uw inschrijving omboeken? Gebruik dan de link rechts op de pagina.

Boeking annuleren
Kunt u toch niet meedoen aan het examen? Dan kunt u tot en met acht dagen voor het examen zonder kosten afzeggen. Gebruik hiervoor de link rechts op deze pagina. Zegt u later af, of komt u niet naar het examen? Dan betaalt u 100% van de examenkosten.

Uitslag
Heeft u het examen afgerond? Dan ontvangt u een voorlopige uitslag. U kunt hieraan geen rechten ontlenen. Uw werkgever ontvangt de definitieve uitslag uiterlijk vier weken na het examen.