Dirk-Jan Dekker

Dirk-Jan Dekker

’Goed contact met de klant is essentieel voor het opstellen van een individueel en persoonlijk plan met als doel financiële rust en een toekomstbestendig advies.’

Dirk-Jan Dekker heeft de studie Bedrijfseconomie en lerarenopleiding Algemene Economie/Bedrijfseconomie gevolgd. Momenteel volgt hij de master privaat recht. Sinds 2008 is hij FFP gecertificeerd planner. Na een jaar fulltime lesgeven is Dirk-Jan in 2005 gestart in de financiële sector. Hij heeft meer dan 10 jaar Rabobank ervaring en heeft als interim Financieel Adviseur en Private Banker bij diverse lokale banken gewerkt.

Momenteel is Dirk-Jan zelfstandig interim account manager Private Banking. Daarnaast werkt hij als zelfstandig adviseur en docent & trainer in de financiële dienstverlening. Met zijn kennis en ervaring beoordeelt hij de kandidaten op de toetstermen voor de permanente educatie. De doelstelling blijft de kandidaat in zijn kracht te zetten en waar nodig extra bagage voor zijn of haar adviespraktijk te mee te geven.