Paul Schut

Paul Schut

‘Een estate plan is altijd maatwerk. Eenvoud en creativiteit gaan daarbij goed samen.’

Werkzaamheden

Paul adviseert als estate planner vermogende relaties en DGA’s met betrekking tot hun financiële en estate planning, zowel nationaal als internationaal. De kern (en zijn passie) is de integrale benadering, waarbij civiel recht en fiscaal recht worden gekoppeld aan de wensen en behoeften van de relatie.

Naast zijn werkzaamheden als estate planner verzorg ik regelmatig trainingen en opleidingen op het gebied van estate planning voor financieel planners, belastingadviseurs (onder andere via het Register Belastingadviseurs) en notarissen. Deze trainingen verzorgt hij zowel als free lance docent als namens Schut & Bruggink Estate Planners. Ook geetf Paul regelmatig lezingen op dit vakgebied en staan er diverse publicaties op zijn naam.

Achtergrond

Paul heeft zijn studie fiscale economie aan de UvA gevolgd. Sinds 2002 is hij zelfstandig en onafhankelijk adviseur. In 2009 heeft Paul samen met Marian Bruggink Schut & Bruggink Estate Planners B.V. opgericht.

Paul is lid van het Register Belastingadviseurs (RB), de Society of Trust and Estate Practitioners (STEP), het Genootschap van Estateplanners en, uiteraard, gecertificeerd financieel planner (FFP).