Quickscan Toets Verpleegkundig Rekenen

Met deze Quickscan maakt u kennis met het soort opgaven in de Toets Verpleegkundig Rekenen. Een hoge score op de scan is echter geen garantie voor het slagen voor de Toets Verpleegkundig Rekenen.

De Quickscan bevat vijftien opgaven. De onderdelen Vaste en vloeibare medicatie, Verdunningen en oplossingen en Overig, bevatten minder opgaven dan de echte toets. Het onderdeel Overig bevat opgaven over infusie, transfusie, gassen en vochtbalans.

Start de Quickscan

Voor de Quickscan hebt u bij voorkeur Internet Explorer nodig. Via de link Start Quickscan opent u de Quicksan in een nieuw venster. Na een controle of uw pc voldoet aan de technische eisen start de Quickscan automatisch.
Let op! De Quickscan starten duurt enkele minuten.

Quickscan in pdf?

Bekijkt u liever de Quickscan in een pdf? Download dan het document rechts op deze pagina. U ziet dan ook direct de juiste antwoorden bij de vragen.

Systeemeisen voor de Quickscan

  • Microsoft Windows 7 + Microsoft Internet Explorer 11
  • Microsoft Windows 10 + Microsoft Internet Explorer 11
  • Microsoft Windows 10 + Microsoft Edge 38 (of hoger)
  • Microsoft Windows 10 + Google Chrome 62 (of hoger) + Meta4 ClickOnce Launcher 1.2 Extensie
  • Microsoft Windows 10 + Google Chrome 62 (of hoger) + ClickOnce for Google Chrome 2.1 Extensie
  • Microsoft.NET Framework 4.5.2

Let op: Het gebruik van een Chrome extensie is geheel voor eigen risico. Deze is soms niet meer bruikbaar na een browser update en niet afkomstig van bekende leveranciers. Bovengenoemde extensies zijn wel gecontroleerd op veiligheid via de website VirusTotal.
Linux. Android en Apple OS X worden niet ondersteund.

Is aan alle eisen voldaan en start de toets niet? Probeer dan de compatibiliteitsweergave via de link rechts op deze pagina.

Installeren Software

Installeer Microsoft.NET Framework 4.5.2 via de link rechts op deze pagina. Installeer eventueel één browser plugin/extenstie/add-on als gebruik gemaakt wordt van Chrome. Verschijnt in Microsoft Edge de vraag om een ClickOnce applicatie uit te voeren? Klik dan op de knop “ja”..

Copyright

Het auteursrecht van deze Quickscan ligt bij Cito. U mag geen inhoud overnemen of kopiëren zonder toestemming van ons.