Examens voor bedrijven en branches

U wilt een examentraject voor uw organisatie of branche opzetten? U heeft geen tijd voor de logistieke afhandeling van uw examens? U wilt inzicht in de kwaliteit van uw medewerkers? Als het om objectief beoordelen gaat, bent u bij ons aan het goede adres!

Ondersteuning bij examens

Bijna iedereen kent ons van de centrale eindtoets PO voor groep 8. Maar wij doen veel meer. Bedrijven en branches rekenen wij ook tot onze klantenkring. Wij ondersteunen hen bijvoorbeeld bij de uitvoering van de examens. In het linkermenu staan de examens die wij voor verschillende opdrachtgevers uitvoeren. U kunt ons trouwens ook inschakelen bij het instellen van een examencommissie, of voor het trainen van uw assessoren.

Examenontwikkeling

Wij ontwikkelen verschillende soorten beoordelingsinstrumenten. Naast toetsen die kennis meten, maken we instrumenten om competenties te beoordelen. In zowel papieren als digitale vorm. Voor digitale afnames beschikken we over een landelijk netwerk van testcentra.

Examenlogistiek

Het organiseren van een examen is geen sinecure. Dat is werk voor professionals. Niets mag aan het toeval worden overgelaten. Wij kunnen het totale examentraject voor u organiseren en coördineren. Van de aanmelding en registratie van kandidaten tot het bepalen en bekendmaken van uitslagen.

Persoonscertificering

Is uw personeel voldoende bekwaam, vandaag én morgen? Veel opdrachtgevers besteden de persoonscertificering aan ons uit. Met gecertificeerde werknemers kunt u de kwaliteit van uw dienstverlening aantonen, waarborgen én verhogen. Wij maken of screenen examens voor bestaande certificeringsstelsels. En we kunnen helpen bij het opzetten van een nieuw certificeringsstelsel of keurmerk.

Meer weten?

Wilt u ons inschakelen bij uw examens? Wilt u dat wij uw certificeringsstelsel opzetten of screenen? Of kunnen wij u ergens anders bij ondersteunen? Neem contact op met ons accountbureau: (026) 352 14 77 of citoconsult@cito.nl.