Computerprogramma LOVS

Voor groep 1 tot en met 8

Maakt u gebruik van Computerprogramma LOVS? Om toegang te verkrijgen tot LOVS 4.11a heeft u uw klantnummer en licentiecode nodig. Deze gegevens vindt u op uw persoonlijke pagina wanneer u inlogt op de portal.
Computerprogramma LOVS

Met het Computerprogramma LOVS maakt u razendsnel geavanceerde analyses. Het geeft gedetailleerde informatie over de toetsresultaten op uw school. Hiermee haalt u het maximale uit het Cito Volgsysteem primair en (voortgezet) speciaal onderwijs.

Voor slechts € 250,- koopt u het programma, inclusief het serviceabonnement voor het eerste schooljaar! Meer over het serviceabonnement leest u verderop.

Over het Computerprogramma LOVS

De voordelen van het Computerprogramma LOVS op een rijtje:
  • Helder beeld van de resultaten van uw leerlingen en uw onderwijs.
  • Directe verwerking van alle toetsen van het Cito Volgsysteem primair en (voortgezet) speciaal onderwijs.
  • Met de module Zelfevaluatie kunt u de resultaten van uw school analyseren, interpreteren en rapporteren. De rapportages bieden houvast voor het schoolrapport en voor schoolontwikkeling.
  • Met unieke functies die u in geen enkel ander toetsverwerkingsprogramma tegenkomt, zoals de modules Beginnende geletterdheid en Dyslexie, categorieënanalyses Rekenen-Wiskunde (3.0), Studievaardigheden en Rekenen/Taal voor peuters/kleuters en ZML-toetsen.
  • Mogelijkheid tot het maken van een automatische koppeling met het leerlingadministratiesysteem (DULT).
  • Automatische gegevensopslag van de toetsresultaten van digitale LVS-toetsen. Handmatige invoer is niet nodig.

Demo

Nieuwsgierig? Download dan de gratis demo-versie. Met de demo krijgt u alvast een voorproefje van wat het programma te bieden heeft. U ziet fictieve namen als voorbeeld.

Inclusief serviceabonnement

Als u het programma aanschaft, dan sluit u automatisch ook een serviceabonnement af. Voor het eerste schooljaar is het serviceabonnement gratis. Daarna betaalt u jaarlijks een vast bedrag. Voor het schooljaar 2016/2017 is dat € 99,95. Het serviceabonnement houdt in dat u: 
  • toegang hebt tot alle functionaliteiten van het programma;
  • gebruik mag maken van onze helpdesk;
  • altijd de nieuwste updates kunt downloaden en installeren.

Let op! De abonnementsperiode loopt van 1 augustus tot 1 augustus. U kunt uw abonnement tot 31 juli uitsluitend schriftelijk (per post of e-mail aan klantenservice@cito.nl) opzeggen.

Vragen?

Heeft u een vraag over het Computerprogramma LOVS of over onze digitale toetsen? Stuur dan een mail naar helpdesk@cito.nl of bel met onze helpdesk: (026) 352 11 11.