Piramide

Vanaf 1 januari 2017 neemt de Rolf Groep alle Piramide-activiteiten integraal over.
Voor aanschaf van Piramide producten verwijzen wij u graag naar de Rolf groep.
Lees hier meer of bezoek de website.

Piramide biedt een speelse educatieve aanpak voor alle kinderen van 0 tot 7 jaar. Deze aanpak is toegesneden op alle kinderen, variërend van kinderen met een ontwikkelingsachterstand tot en met kinderen die voorop lopen. Door de lange doorloop haalt u maximaal rendement uit Piramide en bent u gegarandeerd van een doorgaande educatieve lijn. De werkwijze stimuleert jonge kinderen op een speelse manier in hun ontwikkeling. Met een slimme combinatie van activiteiten krijgen ze in een veilige omgeving grip op de wereld. Zo biedt Piramide elk kind de kans om zich optimaal te ontwikkelen.

Projectboeken voor groep 1 en 2

  • De complete set bestaat uit twaalf project-projectboeken.
  • De projecten voor groep 1 en 2 zijn per thema samengevoegd in één projectboek. U kunt de projecten dus gebruiken in heterogene en homogene groepen. 
  • De kleuterprojecten sluiten aan bij de peuterprojecten. Hierdoor waarborgen we de doorlopende leerlijn.
  • Behalve projectboeken zijn er ook aanvullende Piramide-producten.

Wat bieden de projectboeken?

De projectboeken geven handvatten voor het inrichten van de hoeken en de begeleiding van de kinderen individueel of in de kring. Met de werkbladen in de projectboeken kunt u aan de slag met opdrachtjes, spelletjes en woordenlijsten.

Begeleiding

Wilt u begeleid worden bij het gebruik van Piramide? Dat kan! Stuur een mail naar de klantenservice@cito.nl of raadpleeg het overzicht op de webpagina Piramide-trainers.

Meer informatie of bestellen?

Ga naar ons Productoverzicht Piramide.