Training en advies

Twijfelt u weleens of u de resultaten van toetsen juist interpreteert of de juiste analyses en rapportages maakt? U bent niet de enige. Elk jaar beantwoorden we vele vragen van scholen en begeleiden we intern begeleiders en leerkrachten uit het (speciaal) basisonderwijs in onze praktische cursussen. We helpen u graag onze producten optimaal te gebruiken.

“De cursusleider heeft duidelijk verstand van onderwijs. Dat is heel fijn.”
- deelnemer ‘Werken met het Computerprogramma LOVS' -

“Heel interessant. Zou je ook moeten doen als meer wilt doen/kunnen met het LOVS-computerprogramma van Cito.”
- deelnemer ‘Optimaal werken met de LVS-toetsen’ -

“Het was een leerzame en praktische cursus. Voor een digibeet als ik wel mijn best doen om de grafieken echt te interpreteren. Maar de cursusleider was geduldig en bereid tot extra uitleg. Fijn!" 
- deelnemer 'Schoolzelfevaluatie met het Computerprogramma LOVS' -

“Zeer zinvol. Je kunt er goed mee uit de voeten op school. Ga er met meer enthousiasme en vaardigheden mee verder. Verheug me bijna op de volgende Cito-afnames.” - deelnemer 'Schoolzelfevaluatie met het Computerprogramma LOVS' - 

Deelnemen?

Ook deelnemen aan één van onze cursussen? Bekijk hier alle informatie.

Stel uw vragen op LinkedIn 

Direct antwoord op uw vragen? Stel ze op LinkedIn: Cito Volgsysteem PO/SO. Zowel onze adviseurs als uw collega’s kunnen u van advies voorzien.

Meer informatie of een adviesgesprek aanvragen?

Bent u op zoek naar advies, wilt u vragen stellen of heeft u feedback voor ons? Lees hier meer  of neem contact met ons op via adviespo@cito.nl.

Registreer uw deelname!

logo registerleraar.nl