Cito Special 2018

Congres voor iedereen met hart voor het speciaal onderwijs

Woensdag 4 april | Gratis voor wie werkzaam is in het S(B)O en VSO/PrO

Na een succesvolle eerste editie organiseren we ook dit jaar weer Cito Special. Hét congres voor docenten, begeleiders en teamleiders in het S(B)O en VSO/PrO. Hier hoort u alles over de laatste ontwikkelingen van toetsing in en voor het speciaal onderwijs. Zorg dat u erbij bent op woensdag 4 april in cursus- en vergadercentrum Domstad in Utrecht.

Cito Speciaal

Programma

09.00 uur – 09.30 uur   Inloop
09.30 uur – 10.45 uur   Ronde 1: plenaire opening + presentaties
10.45 uur – 11.00 uur   Pauze
11.00 uur – 12.30 uur   Ronde 2: workshops
12.30 uur – 13.15 uur   Lunch
13.15 uur – 14.15 uur   Ronde 3: presentaties
14.15 uur – 14.30 uur   Pauze
14.30 uur – 16.00 uur   Ronde 4: workshops + afsluiting

Presentaties en workshops ...

We hebben op basis van uw suggesties een interessant programma voor u samengesteld met verschillende workshops, presentaties en (gebruikers)bijeenkomsten. U kunt aan maximaal 4 rondes deelnemen.
Lees meer over de workshops die u kunt volgen.

... en individuele adviesgesprekken

Ook kunt u gedurende de dag bij ons terecht voor een persoonlijk adviesgesprek (uitsluitend op voorinschrijving). We nodigen u graag hiervoor uit. Heeft u vragen over toetsen op maat met de toetsen 3.0? Vraagt u zich af hoe u de toetsresultaten van een bepaalde leerling moet interpreteren? Of wilt u meer informatie over het kiezen van een passende toets VSO/PrO? Laat het ons weten en schrijf u via het aanmeldformulier in voor een adviesgesprek met een van onze medewerkers. We denken graag met u mee!

Ook mogelijk: Escape (Class) Room

Heeft u even genoeg van alle inhoudelijk interessante workshops en presentaties? Wilt u zich ook op een andere manier uitdagen en collega's van andere scholen ontmoeten? Schrijf u dan in voor de Escape (Class) Room.

‘Terug in de schoolbanken. De toetsweken zijn weer begonnen. Maar nu is het na schooltijd, en samen met een groepje klasgenoten staat u in het schoollokaal. De docent is even kopietjes aan het maken; jullie weten dat hij 25 minuten wegblijft. Dat geeft jullie de tijd om op zoek te gaan naar de toetsen Begrijpend lezen (én de antwoorden!). Lukt het om de toetsen op tijd te vinden?’

Direct inschrijven

Fijn dat u zich inschrijft voor het gratis congres Cito Special op woensdag 4 april 2018.

Inschrijfformulier Cito Special

Heeft u zich ingeschreven en kunt u toch niet komen? U mag ook een collega in uw plaats laten komen. Laat het ons vóór 25 maart weten, als er niemand komt, moeten we helaas € 50,- in rekening brengen.

Datum en locatie

Woensdag 4 april in Utrecht, Cursus- en vergadercentrum Domstad. Goed bereikbaar per openbaar vervoer.

Terugblik congres Cito Special 2017

Was u er ook bij  in 2017? We blikken tevreden terug op deze mooie dag met interessante lezingen en workshops en inspirerende ontmoetingen. Bekijk de film voor een korte sfeerimpressie of de foto’s op Facebook.

We ontmoeten u en uw collega(s) graag op 4 april tijdens Cito Special 2018!

Programma en inschrijven

Programma downloaden

Mis niets van het laatste nieuws!
Mis niets van het laatste nieuws!