Nieuws Cito Volgsysteem voortgezet onderwijs

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen? Meld u dan in het linkermenu aan voor het nieuws over Cito Volgsysteem voortgezet onderwijs.

DatumBericht
3-4-2018Nieuwe toetskalender 2018/2019
Met de nieuwe toetskalender ziet u in één oogopslag wanneer de afname is van welke toets van het Cito Volgsysteem voortgezet onderwijs in het nieuwe schooljaar.

Download nu de Toetskalender 2018/2019.
3-4-2018Nieuwe trainingen vo-docenten
Toetsen zijn geen doel, maar een middel – dat kunnen we niet genoeg benadrukken. Wilt u uw eigen toetsdeskundigheid en die van uw collega's verder ontwikkelen? Cito biedt een aantal nieuwe trainingen speciaal voor het voortgezet onderwijs.

3-4-2018Tip: voorbedrukte antwoordbladen
Om het u makkelijker te maken, zijn er ook voorbedrukte antwoordbladen beschikbaar. Bij toetsafname op papier scheelt dit u een hoop werk. De juiste leerlinggegevens zijn al geprint vanuit uw administratiesysteem zoals Magister, SOMtoday, EduArte of Trajectplanner. Foutloos en gemakkelijk voor u!

U bestelt de antwoordbladen via Cito Portal.
22-2-2018Hoe ontwikkelen uw leerlingen zich?
U wilt betrouwbaar inzicht krijgen in het niveau en in de groei van al uw leerlingen? Een vergelijking kunnen maken tussen verschillende leerjaren of schoollocaties onderling? Dat kan allemaal met de toetsrapportages van het Cito Volgsysteem VO op Cito Portal.

Lees verder > 
Toets 3 is vernieuwd!
12-9-2017Zorgt Toets 0 voor meer kansgelijkheid?
Lees het laatste nieuws van Cito Volgsysteem, editie september 2017
Zorgt Toets 0 voor meer kansgelijkheid?
16-3-2017Samen kansgelijkheid bevorderen
Lees het laatste nieuws van Cito Volgsysteem VO, editie maart 2017
Docent leerling