Workshops VSO/PrO

Gratis – leren werken met de leerlingvolgsystemen van Cito

Workshops VSO/PrO

De leerlingvolgsystemen VSO/PrO geven u veel informatie over uw leerlingen. Misschien overweegt u te gaan werken met de leerlingvolgsystemen? Of werkt u al met de leerlingvolgsystemen VSO/PrO en heeft u specifieke vragen? Onze ervaring is dat veel docenten zich afvragen of ze alles eruit halen.

Al uw vragen beantwoord!

Krijg al uw vragen beantwoord in onze workshops. U werkt in kleine groepen, zodat iedereen zijn vragen kan stellen. Daarnaast is het de perfecte gelegenheid om ervaringen uit te wisselen met collega’s en horen wij graag uw feedback op de leerlingvolgsystemen VSO/PrO. We organiseren drie soorten bijeenkomsten: een informatieve presentatie, een interactieve workshop en een knoppencursus LOVS.

Workshop: Kennismaken met Volgsystemen VSO/PrO

Deze informatieve presentatie is bedoeld voor nog-niet gebruikers van de Volgsystemen VSO/PrO. Misschien twijfelt u hoe u de volgsystemen VSO/PrO in uw onderwijs kunt inzetten? Wilt u graag zien hoe het werkt, welke toetsen er zijn en welke resultaten u gerapporteerd krijgt? In deze presentatie laten we u kennismaken met de leerlingvolgsystemen en is er voldoende tijd gereserveerd voor vragen. Na afloop kunt u de toetsmap inzien en laten wij u fragmenten uit de toetsen zien. U kunt hierna een gedegen beslissing nemen. De presentatie vindt plaats bij Cito (gratis deelname). Er is ruimte voor max. 15 deelnemers per keer. De data waarop u deze workshop kunt volgen zijn:

  • Maandag 17 september 2018, 14.00-16.00 uur

Schrijf u hier direct in!

Workshop: Werken met Cito leerlingvolgsystemen VSO/PrO

Heeft u de toetsen van de leerlingvolgsystemen VSO/PrO al een keer afgenomen en heeft u specifieke vragen? Heeft u nog geen toetsen voorgelegd aan uw leerlingen, maar wilt u een inkijkje in alle mogelijkheden van de leerlingvolgsystemen? Volg dan de workshop ‘werken met’. We gaan in op onderwerpen als het kiezen van een geschikte toets en het interpreteren van rapportages. Daarnaast is er volop ruimte om met elkaar ervaringen uit te wisselen. Deze workshops zijn soortgelijk aan de train-de-trainer-workshops die Cito verzorgde in 2016. Als voorbereiding vragen we u de handleiding door te nemen. De workshop vindt plaats bij Cito (gratis deelname). Er is per keer ruimte voor max. 15 deelnemers. De data waarop u deze workshop kunt volgen zijn:

  • Donderdag 11 oktober 2018, 13.30-16.30 uur

Schrijf u hier direct in!

Werkt u voor het eerst met het Computerprogramma LOVS?

Dan heeft u misschien vragen over hoe het programma werkt. Kom naar de knoppencursus ‘Werken met het Computerprogramma LOVS’. Deze knoppencursus (download pdf) is bedoeld voor scholen die nog geen ervaring hebben met het werken met het LOVS. U maakt kennis met de mogelijkheden van het Computerprogramma.

U kunt deze cursus in-company aanvragen. Neem hiervoor contact op met adviespo@cito.nl.

Blijf op de hoogte!

Wilt u nieuws en uitnodigingen voor trainingen ontvangen? Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

Aanmelden

Mis niets van het laatste nieuws!

Training en Advies voor VO

Training en Advies voor VO