Training en advies

Werkt u met onze producten voor kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en het (speciaal) basisonderwijs? Om onze producten optimaal in te kunnen zetten is het belangrijk dat u goed weet hoe deze in elkaar zitten. Hiervoor bieden we een aantal praktische cursussen aan.

Maatwerk

Voor het Cito Volgsysteem jonge kind bieden we cursussen op maat. De inhoud van zo’n cursus stemmen we dan zoveel mogelijk af op uw specifieke situatie. Data, tijdstippen en het aantal deelnemers (maximaal 18 personen) stellen we in overleg af. Heeft u interesse? Via adviespo@cito.nl kunt u een offerte aanvragen. Hierop nemen wij persoonlijk contact met u op. Afhankelijk van die afspraken ontvangt u van ons een voorstel.

Opzet van de cursussen

Elke cursus bestaat uit een aantal korte presentaties waarin u concrete en praktische informatie krijgt. Vervolgens werkt u aan de hand van een casus en/of videofragmenten aan opdrachten. Zo brengt u de gepresenteerde informatie direct in praktijk. Tijdens de cursus kunt u ervaringen uitwisselen en vragen stellen. Na afloop van een cursus ontvangt u een bewijs van deelname.

Locatie van de cursussen

De maatwerkcursussen kunnen we bij ons op locatie in Arnhem, bij u op school of op een school in uw omgeving geven.