Advies Volgsysteem jonge kind

Werkt u met het Cito Volgsysteem jonge kind of overweegt u hiervoor te kiezen? En wilt u hierbij begeleiding? Maak dan een afspraak met onze educatief adviseur. Wilt u ook de materialen inzien? Dat kan!

Educatief advies Cito Volgsysteem jonge kind

Wij bieden kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, gastouders en basisscholen (groep 1 tot en met 3) aan om in gesprek te gaan met onze educatief adviseur Simone ten Vaarwerk. Zij is op de hoogte van de inhoud van de Wet OKE en alle eisen die de wet stelt. Heeft u een partner nodig om uw organisatie te ondersteunen tijdens overleg met uw gemeente? Dan kunt u een beroep op haar doen. Zij kan ook samen met u de mogelijkheden bespreken om het Cito Volgsysteem jonge kind binnen uw gehele organisatie te implementeren.

Materialen inzien

De toetsen Rekenen en Taal voor peuters en het Hulpprogramma Peutervolgsysteem zijn op vrijwel alle schoolbegeleidingsdiensten aanwezig. U neemt zelf contact op met uw schoolbegeleidingsdienst om een afspraak te maken. Heeft u geen vast contact met een dienst, dan kiest u zelf een schoolbegeleidingsdienst in uw regio uit en vraagt u om de materialen te mogen inzien.

Meer weten?

Via adviespo@cito.nl kunt u onze educatief adviseur benaderen. Zij neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op om de tijd en datum te bepalen voor een afspraak.