Lekker lezen! Hoe maken we het samen leuk(er)?

Lees jij ook zo graag? Het liefst altijd en overal, op school, thuis en onderweg? Of raak je het liefst geen boek of e-reader aan? Ook dan nodigen we je graag uit voor de nieuwe leerlingenraad, die in het teken van lezen staat. Kom je met ons meedenken over hoe we samen het lezen leuker kunnen maken?

Leerlingenraad leerling

Wij vinden plezier in lezen belangrijk en zouden graag zien dat kinderen met nog meer plezier gaan lezen. Vind jij dat ook? En wil je met ons meedenken?

Leerlingenraad

Leerlingenraad

Twee keer per jaar nodigen we leerlingen uit om met ons mee te denken in een leerlingenraad. Dit doen we omdat het belangrijk vinden om van leerlingen te horen hoe zij over allerlei thema’s denken. We leren elke keer veel van de ideeën van de leerlingenraad en andersom krijgen we ook heel enthousiaste reacties van de leerlingen die deelnemen!

21 juni: praat mee over ‘lekker lezen’

Wil jij meedenken over hoe we lezen leuker kunnen maken? En zit je in groep 4, 5, 6 of 7? Meld je dan aan voor de leerlingenraad. Op woensdag 21 juni ga je dan samen met andere kinderen in het Kinderboekenmuseum in Den Haag overleggen en ideeën bedenken. Ook krijg je een rondleiding door de gave tentoonstelling Papiria! Verder zorgen wij voor een lekker hapje en drankje en je krijgt een gratis treinkaartje om samen met een van je ouders naar Den Haag te komen.

Leerlingenraad leerlingen

Meedoen?

Wil je ons helpen? Stuur dan een mailtje naar leerlingenraad@cito.nl. Overleg wel even met je ouder(s) of je mee mag doen. Ook voor hen zetten we wat lekkers klaar.

Wanneer? Woensdagmiddag 21 juni, van 14.30 tot 17.00 uur
Waar? In het Kinderboekenmuseum in Den Haag

Kom je niet, maar heb je wel vragen of tips over lezen? Mail deze dan naar leerlingenraad@cito.nl. Je krijgt dan zo snel mogelijk antwoord van ons!