Participaties

Van onderstaande bedrijven zijn wij aandeelhouder en delen we het eigenaarschap. Zo kunnen wij meegaan met de laatste ontwikkelingen op ons vakgebied. We besteden innovatie als het ware uit, zo kunnen we toonaangevend blijven.

In Nederland zetten we in op de educatieve markt, in de sfeer van volgen, simuleren en oefenen. Internationaal richten we ons op (toets)software als dit complementair is.

Dit zijn de bedrijven waarin wij een belang hebben:

Oefenweb.nl B.V.

Oefenweb.nl is een spin-off bedrijf van de Universiteit van Amsterdam, opgericht in januari 2009 door de UvA Holding en de Programmagroep Psychologische Methodenleer van de UvA. Zij lanceerden adaptieve oefenvolgsystemen zoals Rekentuin en Taalzee.

Samen hebben we de online oefenomgeving Rekenjebeter ontwikkeld. Rekenjebeter is een adaptieve online leeromgeving waarmee verpleegkundigen hun verpleegkundige rekenvaardigheid kunnen onderhouden.
Oefenweb.nl

Open Assessment Technologies S.A. (OAT)

OAT uit Luxemburg is leverancier van TAO (Test Assisté Par Ordinateur).
TAO is een online, open source, onafhankelijk toetsplatform. Het platform ondersteunt een breed scala aan vraagtypen (items). Van meerkeuzevragen tot open vragen met een rijk aanbod aan audio en media toepassingen. De architectuur van het systeem kan worden uitgebreid en aangepast aan de wensen van de klant.
TAO