Powered by Cito

Powered by Cito betekent letterlijk: met een bijdrage van Cito. Een snel veranderende wereld vraagt daarbij ook om vernieuwende ideeën en producten voor het onderwijs in de breedste zin van het woord. We zien veel kansen waar het gaat om oefenen van de lesstof en het toetsen als onderdeel van het leerproces. Maar we vinden het wel belangrijk dat de materialen waarmee leerlingen, studenten en werknemers kunnen oefenen, representatief en van goede kwaliteit zijn. Daarom werken we samen met anderen. Om ervoor te zorgen dat mensen het beste uit zichzelf kunnen blijven halen, nu en in de toekomst.

Gekwalificeerde partijen

We leveren bijvoorbeeld een bijdrage aan het product Toets & Train voor toekomstige pabostudenten (een samenwerking met Online Onderwijs en LesTV Pabo) en aan DRIVE!, de praktijk-rijopleidingmethode van VekaBest.

Powered by logo

Wanneer wij iets toevoegen aan de producten van partijen waarmee wij samenwerken, mogen zij ons logo ‘Powered by Cito’ gebruiken. Dit logo is er alleen voor partijen die innovatieve vormen bedenken om de inhoud van Cito te verspreiden. Om het voor leerlingen, studenten of werknemers duidelijk te maken dat het om echte Cito-content gaat, staat er altijd een ‘Powered by Cito’ logo bij de vragen of modules.