Werken bij Cito

Als vragen je tweede natuur is

Werken bij Cito betekent werken bij dé kennisorganisatie op het gebied van goed en eerlijk toetsen. Al sinds 1968 ontwikkelen we instrumenten die mensen inzicht geven in hun kennis, vaardigheden en mogelijkheden.Het eerste wat je merkt als je bij ons binnenkomt, is dat de vraag centraal staat. De toetsvraag uiteraard, maar ook de vraag achter die vraag. Bij Cito kijk je namelijk voortdurend naar het grotere geheel. En stel je vragen. Gerichte vragen. We willen leerlingen, studenten en werknemers helpen hun talenten te ontdekken en uit te bouwen. Daar ontwikkelen we een breed scala aan producten en diensten voor. Van toetsen tot leerlingvolgsystemen, van training tot advies. We luisteren goed naar onze klanten en opdrachtgevers: scholen, bedrijven en overheden. Wat is hun doel? Wat willen zij toetsen? Wie, hoe, wanneer en natuurlijk: waarom?

Als je wilt bijdragen aan de toekomst van mensen

Het is onze missie om leerlingen, studenten en werknemers te laten ontdekken wat hun talenten en mogelijkheden zijn. Door een goed en eerlijk beeld te geven, zodat ze de juiste vervolgstappen kunnen zetten. We helpen hen het beste uit zichzelf te halen en richting te geven aan hun toekomst.

Bij Cito zet je je hier zeker niet alleen voor in, maar samen met ongeveer 550 professionals in verschillende functies en vakgebieden. In een open en informele sfeer werken we in verbinding met de wereld om ons heen. We hebben producten van uitstekende kwaliteit, maar ons werk is natuurlijk nooit ‘af’. Er is ruimte om te ontdekken, te innoveren en nóg meer het verschil te maken. Dat is regelmatig complex, maar nooit saai!

Als je het fijn vindt dat bepaalde zaken goed geregeld zijn

De randvoorwaarden om je werk goed te doen, zijn bij Cito bovendien goed geregeld. Je vindt ons mooie gebouw met goede faciliteiten pal naast het Centraal Station in Arnhem. We zijn dan ook uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Een goede werk-privébalans vinden we belangrijk, dus flexibel werken faciliteren we graag en goed. Daarnaast bieden we je volop de ruimte om te groeien. Zo krijg je een eigen budget dat je kunt inzetten voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Denk aan een studie, vakgerichte training of coachingtraject.

Als je bij Cito wilt werken

Wij willen met objectieve meet- en volgmethoden bijdragen aan gelijke kansen voor iedereen. Binnen het onderwijs én het bedrijfsleven. Een brede wereld, waarin de ontwikkelingen zich steeds sneller opvolgen. Cito is dan ook volop in beweging!

Kun jij je vinden in onze missie en draag jij graag je steentje bij aan verandering? Krijg je vernieuwing én verbinding van de grond? Bekijk dan het overzicht met actuele vacatures en solliciteer!


Meer informatie

De cao van Cito

Nog vragen?