Cito als werkgever

Werken bij Cito

Als je bij ons gaat werken, kom je in dienst van dé specialist op het gebied van toetsontwikkeling, examinering en het meten, beoordelen en volgen van leerprestaties. Wij werken in binnen- en buitenland voor onderwijs, overheden en bedrijven.

Organisatie

Bij Cito werken ongeveer 600 collega’s in de meest uiteenlopende functies en werkgebieden. In de Frontoffice zijn de marktactiviteiten georganiseerd in verschillende businesses, de afdeling Marketing en de afdeling CitoLab die gericht is op innovatie. In de Backoffice worden de producten van Cito gemaakt. Hier werken veel toetsdeskundigen en medewerkers die het logistieke proces ondersteunen. Daarnaast heeft Cito verschillende stafafdelingen, namelijk Financiën, HRM, Informatievoorziening en IT, Bestuursdienst en Interne services. Cito werkt veel samen met professionals uit de onderwijs- en beroepspraktijk, die meewerken aan toetsontwikkeling en de constructie van examens in Nederland en daarbuiten.
Ons kantoor staat in Arnhem.

Wat bieden wij?

Wij zijn een aantrekkelijke werkgever. Onze werksfeer is open, informeel en betrokken. Daarbij kun je rekenen op prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een collectieve ziektekostenverzekering. Je krijgt volop de ruimte om te groeien en je persoonlijk te ontwikkelen. Onze activiteiten breiden zich steeds meer uit naar het buitenland en dat biedt natuurlijk ook kansen voor medewerkers die hun blikveld willen verruimen.

Solliciteren

Deskundig, flexibel en zelfstandig zijn begrippen die een Cito-medewerker karakteriseren. Herkenbaar? Dan is werken bij ons mogelijk iets voor jou! Raadpleeg dan ons vacatureoverzicht voor actuele vacatures.

Meer informatie

Meer weten?