Voor de constructiegroepen centrale examens zijn wij op zoek naar een

constructeur mbo Nederlands niveau 2F en 3F

Ben jij goed in het stellen van de juiste vragen? Ben je een creatieve en vakbekwame docent, die graag met de vakinhoud en de toetsing bezig is? Werk dan mee aan de constructie van de centrale examens!

Cito zoekt meerdere docenten die vanaf 1 september 2017 of zo spoedig mogelijk daarna beschikbaar zijn voor een van de constructiegroepen lezen en kijk-luisteren Nederlands mbo 2F of 3F.

Werkzaamheden

Als constructeur werk je mee aan de ontwikkeling van de examens mbo Nederlands niveau 2F en 3F. Je zoekt programma’s voor kijk-luisteren of leesteksten en maakt opgaven. De constructie en revisie van opgaven doe je grotendeels vanuit huis. Eens in de 4 tot 6 weken komen de constructiegroepen bij elkaar om de productie en voortgang te bespreken. Het deelnemen aan een constructiegroep neemt ongeveer 4 uur per week in beslag.

Wat vragen wij van jou?

Voor deze functie zijn we op zoek naar creatieve en vakbekwame docenten mbo Nederlands. Daarnaast vragen we van je dat jij:
  • werkt als docent Nederlands in het mbo en voornamelijk lesgeeft aan een niveau 3/4-opleiding;
  • recente ervaring hebt met examenklassen;
  • beschikt over gedegen vakkennis;
  • ervaring hebt met Word en professionele opmaakprogramma’s;
  • geen (co-)auteur bent van een onderwijsmethode.

Nog vragen?

Bas Molenaar, toetsdeskundige CE mbo Nederlands, vertelt je graag meer over deze vacature. Hij is te bereiken op (026) 352 11 88 of door te mailen naar bas.molenaar@cito.nl.

Belangstelling?

Mail dan je cv met een korte motivering vóór 30 oktober 2017 naar CTE-BEM@cito.nl, gericht aan Ans Wolters.