Leerkrachten groep 3-4 gezocht voor ontwikkeling nieuwe toetsen Spelling en Begrijpend lezen

Toetsen maken we samen! En daarom zoeken wij leerkrachten van groep 3 en 4 van het basisonderwijs die willen bijdragen aan goede toetsen. Vind jij het leuk om een belangrijke rol te spelen in de ontwikkeling van nieuwe toetsen? Ben je geïnteresseerd in Spelling of Begrijpend lezen? Dan zoeken we jou!

Wat verwachten wij van jou?

Je helpt ons bij het maken van opgaven voor nieuwe LVS-toetsen Spelling of Begrijpend lezen. Hierbij moet je denken aan:
  • Adviseren over de inhoud van de toetsen
  • Zoeken en beoordelen van teksten (Begrijpend lezen)
  • Maken van zinnen bij dicteewoorden (Spelling)
  • Screenen van opgaven

Je komt in het schooljaar 2018-2019 vier middagen bijeen bij Cito in Arnhem. Samen met drie andere leerkrachten en een toetsdeskundige ga je actief aan de slag met het screenen van opgaven en teksten. Daarnaast voer je mogelijk ook thuis opdrachten uit, zoals het zoeken van teksten (Begrijpend lezen) of het maken van dicteezinnen (Spelling). Voor al je werkzaamheden voor de constructiegroep ontvang je een vergoeding van € 25,- per uur. En natuurlijk vergoeden wij je reiskosten.

Enthousiast geworden? Geef je snel op!

Schrijf je in vóór 11 september 2018. In de week van 10 september nemen we contact met je op.
De eerste bijeenkomst vindt, afhankelijk van de beschikbaarheid van de meeste deelnemers, plaats op woensdag 26 of donderdag 27 september 2018 van 14.00 tot 17.00 uur bij Cito in Arnhem.