Ben jij goed in het stellen van de juiste vragen? Ben je een enthousiaste student, op zoek naar een interessante, inspirerende stage? Cito staat altijd open voor jong talent dat met een frisse blik naar onze organisatie kijkt.

Opdracht: onderzoek naar kwaliteit Cito Certificering

Vakgebied: Toetsdeskundigheid
Tijdsduur: 4-6 maanden, afhankelijk van de eisen van je opleiding.
Start: collegejaar 2017-2018, bij voorkeur in september

Cito traint, adviseert en certificeert professionals uit het onderwijsveld (mbo en hbo/universiteit) en bedrijfsleven. Mbo- en hbo-instellingen laten jaarlijks grote aantallen docenten certificeren bij Cito. Het gaat dan om onder meer BKE- en SKE-certificeringen en certificering als (taal)assessor. Samen met ons ga je in dit onderzoek de kwaliteit van beoordelaars objectiveren, zodat deze effectiever gemonitord kan worden. Daarnaast draag je bij aan de analyse van de certificeringsdata. Je probeert trends en ontwikkelingen te ontdekken in de data die certificeringstrajecten opleveren. Deze analyse dient als basis voor een presentatie en/of een publicatie.

Wat lever je op?

  • 1. Systeem dat kwaliteit van beoordelaars laat zien
  • 2. De eerste resultaten die gemeten zijn met het systeem
  • 3. Analyse van de data die zijn verzameld met de certificeringstrajecten

Wat vragen wij van jou?

Voor deze stage zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven student die goed zelfstandig kan werken. Daarnaast vragen we van je dat jij:
  • onderwijskunde studeert (hogeschool of universiteit);
  • analytisch sterk bent.

Nog vragen of solliciteren?

We vertellen je graag meer over deze stage. Neem gerust contact met ons op via
hrm-info@cito.nl.

Direct solliciteren?