Ben jij goed in het stellen van de juiste vragen? Ben je een enthousiaste student, op zoek naar een interessante, inspirerende stage? Cito staat altijd open voor jong talent dat met een frisse blik naar onze organisatie kijkt.

Opdracht: een online leeromgeving ontwikkelen voor Training & Advies

Vakgebied: Toetsdeskundigheid
Tijdsduur: 3-6 maanden, afhankelijk van de eisen van je opleiding.
Start: bij voorkeur in september 2017

Cito traint, adviseert en certificeert professionals uit het onderwijsveld (mbo en hbo/universiteit) en bedrijfsleven. Bij deze werkzaamheden willen we graag gebruik gaan maken van e-learning als instrument. Een eerste stap is een onderzoek naar de mogelijkheden en het ontwikkelen van een prototype online leeromgeving voor dit doel. Samen met de trainers ontwikkel je in eerste instantie een online leeromgeving in Moodle. Het gaat om trainingen voor BKE/SKE, constructie van open en gesloten vragen, assessorentrainingen en trainingen voor examencommissies. Samen met de trainers onderzoek je ook waar de mogelijkheden liggen voor blended learning.

Wat lever je op?

In deze veelzijdige, praktische stage wordt de literatuur op het gebied van blended learning gecombineerd met het neerzetten van een onderwijsconcept en het ontwikkelen van de inhoud van een elektronische leeromgeving. Het eindresultaat is een (prototype) elektronische leeromgeving voor een nader te bepalen aantal reeds ontwikkelde trainingen.

Wat vragen wij van jou?

Voor deze stage zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven student die goed zelfstandig kan werken. Daarnaast vragen we van je dat jij:
  • onderwijskunde studeert (hogeschool of universiteit);
  • affiniteit hebt met het ontwikkelen van trainingsmateriaal en e-learnings.

Het bijwonen van trainingen vormt een essentieel onderdeel van de stage, zodat je een goed beeld krijgt van de inhoud en doelstelling van de opdracht.

Nog vragen of solliciteren?

We vertellen je graag meer over deze stage. Neem gerust contact met ons op via
hrm-info@cito.nl.

Direct solliciteren?