Samen vooruit
op de NOT

Meld u nu aan!

Vooruit met Cito

Samen vooruit. Dat staat centraal op de NOT 2017 in Jaarbeurs Utrecht, van 24 t/m 28 januari. Via innovaties als Groeimeter en Cito Academy willen we samen met u kijken naar toetsen van de toekomst. Ook gaan we graag met u in gesprek over passend schooladvies en toetsen op maat. Uiteraard zijn we er ook voor al uw vragen, tips of mooie verhalen. Samen kunnen we richting geven aan de toekomst van uw leerlingen.

Meer weten op welke momenten we u vooruit kunnen helpen?
Lees dan hieronder meer  over onze drie thema’s.

Schooladvies

Schooladvies: Cito levert
een stukje van de puzzel

In groep 8 is het schooladvies een belangrijk moment. U geeft dit schooladvies nooit op basis van toetsscores alleen. Het is een optelsom van dat wat een kind gedurende zijn basisschooltijd laat zien. Niet alleen op het gebied van schoolse vaardigheden, sociaal-emotionele ontwikkeling, werkhouding en motivatie, ook de thuissituatie speelt
een rol.

Wij helpen u graag bij het maken van de schooladviespuzzel. Met LVS-toetsen om leerlingen gedurende de hele basisschoolperiode te volgen. Met de Entreetoets die een betrouwbare voorspelling geeft en met de Centrale Eindtoets, als onafhankelijke second opinion.

Meer weten over schooladvies? Kom met ons in gesprek.

Toetsen op maat

Voor iedere leerling
een passende toets

Omdat iedere leerling anders is. Gaat de één met sprongen door de leerstof heen, de ander heeft daar wat meer tijd voor nodig. Voor het primair en voortgezet onderwijs hebben wij verschillende papieren en digitale toetsen op maat. Speciale toetsen voor leerlingen met extra onderwijsbehoeften. En aangepaste toetsen voor leerlingen met een visuele of auditieve beperking of een taalontwikkelingsstoornis. Natuurlijk hebben we ook toetsversies voor leerlingen met dyslexie. Met een passende toets helpt u uw leerlingen echt vooruit!

Meer weten over toetsen op maat? Kom met ons in gesprek.

Toetsen van de toekomst

Sluit u aan bij onze
Innovation Labs?

Hoe zien de toetsen van de toekomst eruit? Als u daar een beeld bij heeft zijn we op zoek naar u! Laten we onze kennis bundelen en samen de toekomst van toetsen vormgeven. U met uw praktische kennis, wij met onze theoretische. Bij CitoLab zoeken we scholen of besturen die actief mee willen werken aan pilots en experimenten rondom toetsen, beoordelen en assessments.

Wilt u met ons samen leren, bent u enthousiast, kritisch, constructief, niet bang voor onzekerheid én bent u ambitieus? Kom dan bij ons langs op de NOT en vraag naar onze Innovation Labs!

Cito innoveert

Groeimeter:
laat zien wat je kunt!

U wilt uw leerlingen vaker de kans geven te laten zien wat ze kunnen? Op een moment dat ze zelf kiezen? Dat kan straks met Groeimeter! Een aantrekkelijke mobiele app waarmee leerlingen kunnen laten zien welke leerdoelen zij al beheersen. Met Groeimeter heeft u alle leerlingen steeds in beeld en kunt u ze beter begeleiden bij een volgende stap.

Benieuwd naar Groeimeter? Probeer de app straks uit in onze stand!

Met Cito Academy
richting geven aan
uw toekomst

Wilt u zich samen met Cito verder ontwikkelen in uw vakgebied? Cito Academy helpt u vooruit! Cito Academy biedt trainingen, opleidingen en certificeringen. Voor professionals in het primair en voortgezet onderwijs en ook voor mbo en HO.


Meer weten over het aanbod en de elektronische leeromgeving van Cito Academy? We informeren u graag op de NOT.

Lezingenoverzicht

Optimaal analyseren met 3.0
Theater Oranje
Dinsdag 24 januari  11:30 - 12:15
De kwaliteit van de Centrale Eindtoets
Theater Blauw
Dinsdag 24 januari  15:30 – 16:15
Dagelijkse groei in beeld met de Groeimeter
Theater Oranje
Woensdag 25 januari  15:30 – 16:15
Naar een schooladvies op maat
Theater Oranje
Donderdag 26 januari  11:30 – 12:15
De nieuwe toetsen voor VSO en PrO:
speciaal voor uw leerlingen
Theater Blauw
Donderdag 26 januari  14:30 – 15:15
Toetsen van de toekomst, denkt u mee?
Theater Groen
Donderdag 26 januari  15:30 – 16:15
Centrale Examens, het hele jaar druk?
Theater Blauw
Vrijdag 27 januari  15:30 – 16:15

Meld u direct aan voor de NOT!

Bezoek Cito, standnummer 08.D070

Ik wil me aanmelden!