Sluiten
twee jongens  met gitaar

Onderzoek en innovatie

Meerjarenbeleidsplan

Onderzoeksagenda uit het Meerjarenbeleidsplan 2018 - 2021

We hebben een eigen onderzoeksagenda. Deze vloeit voort uit het meerjarenbeleidsplan 2018-2021 van Stichting Cito. Voor het plan en de thema's daarin gingen we in overleg met onze stakeholders in het onderwijsveld. Jaarlijks beschrijven we in werkprogramma's hoe we op koers liggen en welke stappen we het komende jaar gaan zetten.  
Lees ons meerjarenbeleidsplan met jaarlijkse werkprogramma's

Innovatiejaren 2018 - 2021

"Een omvangrijk innovatieprogramma zoals we dat presenteerden in het meerjarenbeleidsplan, was nieuw voor Cito. Maar we pakten het met beide handen aan om onze rol als kennisorganisatie te onderstrepen."
Werkprogramma 2019
"Voor mij gaat onderwijs over leren. En als Cito moeten we nadenken over middelen waarmee we dat leren kunnen faciliteren."
Cito Anneke Blok
Bestuursvoorzitter Anneke Blok
Werkprogramma 2020

Vijf beloften, vijf innovatiethema's

In 2018 verscheen het eerste meerjarenbeleidsplan van Stichting Cito. In het plan voor de jaren 2018 – 2022 geven we onze publieke activiteiten als kennisorganisatie vorm. Openbaar en transparant beschrijven we er onze ambities op het vlak van onderzoek, ontwikkeling en kennisdeling. In vijf innovatiethema's en met vijf beloften aan het onderwijs.

-> Lees meer over onze beloften en thema's