Sluiten
Cito ondersteunt docenten po en vo met hart voor het onderwijs

En professionals als jij

met #hartvoorhetonderwijs

Voor professionals in primair/speciaal/voortgezet onderwijs

Met 💖 voor het onderwijs

Laat jouw (onderwijs)hart spreken! Waar 'doe jij het voor'? Vanaf de dag van de liefde kon je ook bijdragen aan het gevoel van ‘daar doe ik het voor’ met jouw unieke verhaal, foto of video via facebook en laten horen waarom jij hart hebt voor het onderwijs met #hartvoorhetonderwijs. Er werd vanuit po en vo gehoor aan gegeven via verschillende socialmediakanalen. De prijswinnaars zijn nu bekend! Ga snel naar facebook.com/cito.nl voor de uitslag of bekijk onderstaand filmpje.

> Lees ook over #hartvoorhetonderwijs in Trots, het magazine van Cito voor primair en speciaal onderwijs

Deze actie #hartvoorhetonderwijs is afgelopen. Je kunt niet meer meedoen voor een prijs, maar verhalen blijven welkom! 
Po ondersteunt jou met hart voor het onderwijs
Vo ondersteunt jou met hart voor het onderwijs

Gefeliciteerd met jullie prijs!

Winnaars diner mét sterrenkok

Wendy Zwart en haar team van RK basisschool De Startbaan viel voor po in de prijzen. Voor vo gaat deze toffe prijs naar Sanne Sengers-Jasperse van het Pleysier College. Zodra het kan, komt de sterrenkok jullie verwennen met een diner op school.

Winnaars Rituals-bon

Marloes de Vetten, Melvin Halkers, Luuk Vos-Spee, Sharon Hak-Verhagen, Dushi Croes, Ilse Korten, Linda Mooijekind, Eefje Simons, Cindy Schouten, Annemiek Popma en Linda Halfman van Erp: een Rituals-bon komt jullie kant op!

Daarom #hartvoorhetonderwijs

Vanuit onze gezamenlijke drive om waarde toe te voegen aan het onderwijs, lanceerden we op Valentijnsdag de campagne Cito ondersteunt jou met 💖 voor het onderwijs. Om professionals met een bijzonder verhaal, bijzondere foto of video in het zonnetje te zetten met deze winactie.  

Via facebook maakten we de winnaars van deze actie bekend (één diner voor winnaar primair onderwijs; één diner voor winnaar voortgezet (speciaal) onderwijs; 20 Rituals-bonnen). Alle prijswinnaars hebben bericht gehad. De winnaars van een Rituals-bon ontvangen deze na Koningsdag.