Sluiten
Training en Advies ho

Aanbod

Samen voor krachtig onderwijs

Cito ondersteunt met training en advies

Objectief advies en trainingen voor het ho

Wat je uitdaging ook is, onze adviseurs en trainers staan voor je klaar! Als je wilt, evalueren we het complete proces van toetsing en examinering en brengen we alle verbeterpunten in kaart. Wil je liever advies over een specifiek onderdeel, kan dat natuurlijk ook.

Betrouwbaar advies

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een objectieve blik op de examenprocessen? Wil je advies over de examenorganisatie op jouw hogeschool of universiteit? Of wil je bepaalde competenties toetsen en weten hoe? Onze ervaren adviseurs bepalen graag samen de benodigde stappen om jullie doelen te bereiken.
Bekijk hoe wij je kunnen ondersteunen met advies.

Praktijkgerichte trainingen

Naast adviestrajecten kun je bij ons ook praktijkgerichte trainingen volgen. Voor professionals in het hoger onderwijs heeft Cito een gevarieerd aanbod van trainingen.
Training en Advies ho
Waarom kiezen voor Cito?
  • Deskundig en betrouwbaar advies
  • Hooggewaardeerde trainingen
  • Gericht op uitdagingen in het hoger onderwijs
Nu ook online advies
Wij kunnen desgewenst alle trainingen en adviestrajecten ook op afstand verzorgen. In overleg met jou kiezen wij de software die het beste bij jouw onderwijsinstelling past (MS Teams, Go To Meeting of ZOOM). Met deze programma’s verzorgen onze trainers incompany training, net als een klassikale training. Neem voor meer informatie contact op via (026) 352 15 01 of citoconsult@cito.nl.
Direct contact opnemen?