Sluiten
Training en Advies mbo

Aanbod

Samen voor krachtig onderwijs

Cito ondersteunt met training en advies

Objectief advies en trainingen voor het mbo

Voldoen de examenprocessen aan alle eisen? Kent jullie examenbeleid verbeterpunten? Hoe zijn resultaten het beste te analyseren en interpreteren? Dit zijn vragen waarmee vele mbo’s zich bezighouden. En waar de inspectie duidelijke kaders voor kwaliteit meegeeft, is het aan scholen zelf hoe deze in te vullen.

Objectief advies

Onze experts kijken graag met je mee. Samen zoeken we de vorm van advisering die het beste bij je vraag past. Van het optreden als extern lid in de examencommissie tot proces- en productaudits of invulling van studiedagen. Bekijk hoe wij je kunnen ondersteunen met advies.

Trainingen

Naast adviestrajecten biedt Cito praktijkgerichte trainingen voor iedereen die zich bezighoudt met het beoordelingsproces. Al onze trainingen zijn afgestemd op de competentieprofielen van de NVE. Bekijk het complete trainingsaanbod.

Certificering

Tenslotte kun je via Cito ook je deskundigheid bewijzen met een certificeringstraject. Als gecertificeerd docent draag je bij aan het onderscheidend vermogen van de opleiding. Lees alles over certificering in het mbo.
Training en Advies mbo
Waarom kiezen voor Cito?
  • Deskundig advies van ervaren experts
  • Hooggewaardeerde en praktijkgerichte trainingen
  • Gedegen en transparant certificeringstrajecten
  • Gericht op uitdagingen in het middelbaar beroepsonderwijs
Nu ook online advies
Wij kunnen desgewenst alle trainingen en adviestrajecten ook op afstand verzorgen. In overleg met jou kiezen wij de software die het beste bij jouw onderwijsinstelling past (MS Teams, Go To Meeting of ZOOM). Met deze programma’s verzorgen onze trainers incompany training, net als een klassikale training. Neem voor meer informatie contact op via (026) 352 15 01 of citoconsult@cito.nl.