Sluiten
beach

Bestellen Groeimeter

Grip op de leerdoelen

Probeer en ontdek Groeimeter

Introductie-aanbod!

We kunnen ons goed voorstellen dat je Groeimeter gewoon eerst eens wilt zien en proberen. Dat kan! Probeer Groeimeter eerst 1 maand gratis. Zo ervaar je of het bij jouw onderwijs past en hoe je het kunt gebruiken. 

Na bestellen wordt de licentie binnen 2 werkdagen geactiveerd en zichtbaar via Basispoort. De proeflicentie stopt automatisch na de gratis maand.


Aanbieding! Bestel je Groeimeter vóór de zomervakantie dan krijg je de rest van dit schooljaar cadeau.

Zo gebruik je Groeimeter handig 'op afstand'
Jij zet de leerdoelen klaar, je leerlingen kunnen vanuit huis aan de slag.

Veel kinderen hebben nu materiaal en werkjes meegekregen om thuis mee aan de slag te gaan. Het op maat sturen op wat er goed gaat en minder goed is nu misschien wat lastiger. Groeimeter kun je juist nu goed inzetten om het rekenonderwijs op afstand extra te ondersteunen.

Stel, je hebt bijvoorbeeld afgelopen week groep 7 laten werken met breuken. Je hebt ze materiaal gegeven om mee aan de slag te gaan. Hoe weet je nu of ze dit ook goed opgepikt hebben, of ze het echt beheersen? Selecteer in Groeimeter die leerdoelen, per leerling of voor de hele klas, waar ze mee bezig zijn. Jij zet ze klaar, thuis of op school, en je leerlingen kunnen online vanuit huis in slechts 7 vragen laten zien aan jou en zichzelf of ze een leerdoel beheersen.

Jij én je leerlingen zien – zonder dat je iets hoeft na te kijken – wat er goed is gegaan en wat nog niet. Zo kun je, ook op afstand, heel gericht je leerlingen instructies geven waar mee aan de slag te gaan. Onafhankelijk van welke methode dan ook. En het mooie is? Leerlingen vinden het heel leuk om met Groeimeter te werken!

Groeimeter is beschikbaar voor Rekenen, groep 3 tot en met 8.

> Lees ook hoe je met Groeimeter de komende periode de cruciale rekendoelen kunt volgen

Contact