SluitenSluiten
beach

Bestellen Groeimeter

Grip op de leerdoelen

LVS 3.0 wordt Leerling in beeld

Je kunt jouw leerlingen zien groeien in het gloednieuwe LVS, Leerling in beeld. Het leerlingvolgsysteem van iederéén. Ook benieuwd?

> Maak snel kennis

Ga aan de slag! Starten met het nieuwe LVS is heel gemakkelijk. Alle data gaan mee en Leerling in beeld werkt met doorlopende vaardigheidslijnen, waardoor er geen trendbreuk ontstaat bij de overstap vanuit LVS 3.0 toetsen.

Groeimeter in Leerling in beeld

Wist je dat Groeimeter onderdeel is van pakket Compleet van Leerling in beeld? Met Groeimeter krijg je verdieping tot op leerdoelniveau. Volledig online, via een speelse opzet en slechts zeven (Rekenen) en tien (Spelling) opgaven per leerdoel.

> Bekijk de pakketten van Leerling in beeld
Probeer en ontdek Groeimeter

Introductie-aanbod!

We kunnen ons goed voorstellen dat je Groeimeter gewoon eerst eens wilt zien en proberen. Dat kan! Probeer Groeimeter eerst 1 maand gratis. Zo ervaar je of het bij jouw onderwijs past en hoe je het kunt gebruiken. 

Na bestellen wordt de licentie binnen 2 werkdagen geactiveerd en zichtbaar via Basispoort. De proeflicentie stopt automatisch na de gratis maand.


Nieuw: Groeimeter is nu onderdeel van pakket Compleet van Leerling in beeld en sluit volledig aan op de nieuwe LVS-toetsen.
De basis van Groeimeter is de ontwikkelde leerdoelenset Rekenen van SLO. Met Groeimeter kijk je hoeveel leerdoelen jouw leerlingen al beheersen en wat de volgende stappen zijn. Zonder vergelijking met andere kinderen: je meet wat een individuele leerling beheerst en hoe hij of zij kan groeien. Je kunt Groeimeter voor verschillende doelen gebruiken. Bijvoorbeeld om leerlingen op hun leerlijn te volgen. Zo kun je ook gebruik maken van de filter Leerroutes bij Passende Perspectieven. Of wanneer je geen methode gebruikt, zicht te krijgen op zwakkere of juist sterkere leerlingen. Groeimeter werkt ook perfect samen met de LVS-toetsen. De LVS-vaardigheidstoetsen geven inzicht in de ontwikkeling van je leerlingen tot op domeinniveau. Met Groeimeter krijg je tot op leerdoelniveau inzicht in wat je leerlingen beheersen.

Ga je werken met Leerling in beeld? Groeimeter is onderdeel van het pakket Compleet!

Contact