SluitenSluiten
Bedrijven en Primair onderwijs

Training & advies

Investeer in je eigen deskundigheid

In het kort

Haal je er alles uit?

Met de resultaten uit de toetsen en instrumenten wil je je onderwijsaanbod nog beter afstemmen op de behoefte van de leerlingen. De informatie wil je inzetten voor het verder verbeteren van de kwaliteit van je onderwijs. Zorg jij voor de juiste analyse en vervolgstappen? Of twijfel je of je er wel 'uithaalt wat erin zit'? We helpen jou om onze producten optimaal te gebruiken, de waardevolle gegevens juist te interpreteren en zo te zorgen voor extra resultaat. Investeer in deskundigheid met onze praktijkgerichte cursussen, webinars of kies voor (gratis!) advies op maat.

"Een praktische cursus met veel ruimte voor onze eigen vragen. En vooral fijne handvatten voor een kwalitatief beter onderwijs!"

Welke informatie haal je uit de 3.0-toetsen?

  • Hoe ontwikkelt een leerling zich in vergelijking met leeftijds- en groepsgenoten?
  • Behaalt een leerling gestelde tussen- en einddoelen?
  • Hoe scoort een groep ten opzichte van het landelijk gemiddelde?
  • Kwaliteit op schoolniveau: hoe verloopt de ontwikkeling bij verschillende leergebieden en in verschillende groepen? Effectief sturen op onderwijskwaliteit!
"Je moet je altijd afvragen met welk doel je toetst. Als je er niets mee doet, dan is het ook niet zinvol. Juist de analyse en vervolgstappen zijn zó belangrijk!"
Stan
Stan
Leerkracht primair onderwijs