SluitenSluiten
Bedrijven en Primair onderwijs

Training & advies

Investeer in je eigen deskundigheid

In het kort

Haal je er alles uit?

Met de resultaten uit de toetsen en instrumenten wil je je onderwijsaanbod nog beter afstemmen op de behoefte van de leerlingen. De informatie wil je inzetten voor het verder verbeteren van de kwaliteit van je onderwijs. Zorg jij voor de juiste analyse en vervolgstappen? Of twijfel je of je er wel 'uithaalt wat erin zit'? We helpen jou om onze producten optimaal te gebruiken, de waardevolle gegevens juist te interpreteren en zo te zorgen voor extra resultaat. Investeer in deskundigheid met onze praktijkgerichte trainingen (op eigen locatie of bij Cito) en webinars.

"Een praktische training met veel ruimte voor onze eigen vragen. En vooral fijne handvatten voor een kwalitatief beter onderwijs!"

Nieuw: trainingsaanbod Leerling in beeld

We ondersteunen jou graag wanneer je aan de slag gaat met Leerling in beeld, op verschillende manieren. Vanwege grote interesse zijn sommige trainingen niet direct beschikbaar.
  • Trainingen op je eigen locatie is niet meer mogelijk in 2022 - wél weer te plannen vanaf januari 2023.
  • In 2022 zijn er nog enkele plekken voor een training bij Cito in beschikbaar.
Goed om te weten: om een vlotte start te maken met Leerling in beeld organiseren we ook (gratis) online introductiebijeenkomsten. > Schrijf je in

"Je moet je altijd afvragen met welk doel je toetst. Als je er niets mee doet, dan is het ook niet zinvol. Juist de analyse en vervolgstappen zijn zó belangrijk!"
Stan
Stan
Leerkracht primair onderwijs