Sluiten
beach

Training Optimaal werken met Leerling in beeld

Leerling in beeld

Voor onderwijsteams

Gaat jouw school werken met Leerling in beeld? Dan is deze training voor het hele team een waardevolle investering voor een vliegende start. In één dag maken we je wegwijs in het nieuwe leerlingvolgsysteem, zodat je er alles uit kunt halen wat erin zit.

Daarom deze training

Het kost tijd om een nieuw leerlingvolgsysteem te leren kennen. Wij helpen je graag op weg. In deze training leer je alle mogelijkheden van Leerling in beeld kennen. Zo kun je er snel mee aan de slag en pluk je snel de vruchten van het nieuwe LVS.

Aan het werk met Leerling in beeld

Deel 1: Werken met Leerling in beeld

In het eerste deel van deze training nemen we je mee in de visie achter Leerling in beeld en maak je kennis met het complete volgsysteem. Na de training kun je Leerling in beeld op de juiste wijze inzetten en weet je precies hoe alles werkt: van het inplannen van de toetsen tot aan het analyseren van de resultaten. Ook leer je hoe je de toetsresultaten moet interpreteren en hoe je je nieuwe inzichten vertaalt naar didactisch handelen.

Deel 2: Haal meer uit Leerling in beeld

In het tweede deel van de training gaan we in op de verdiepende instrumenten en wanneer én hoe je deze inzet. We kijken ook naar de rapportages van de verdiepende analyse en hoe je deze duidt. Ook laten we je zien welke hulpmiddelen (bijvoorbeeld auditieve ondersteuning, extra tijd, aanpassingen bij afname) je wanneer in kunt zetten.

Praktische informatie

De trainingsduur is één dag, verdeeld in twee dagdelen. Bij voorkeur verzorgen we de training bij jou op school. De investering bedraagt € 2.500,-, inclusief reiskosten en trainingsmaterialen.

Vragen? Neem contact op met adviespo@cito.nl.