SluitenSluiten
beach

Training Toetsvisie en toetsbeleid

Leerling in beeld

Cito logo plectrumVerder

Voor onderwijsteams

De overstap naar een nieuw leerlingvolgsysteem is een logisch moment om weer eens naar de toetsvisie en het toetsbeleid te kijken. Sluit wat je toetst en de manier waarop je toetst nog voldoende aan bij de onderwijsvisie? In deze training is ruimte om hier onder begeleiding van een trainer van Cito nog eens goed naar te kijken.

Daarom deze training

Je toetst niet om te toetsen, maar je toetst omdat je inzicht wil krijgen in de kansen en mogelijkheden van je leerlingen. Aan de hand van interactieve werkvormen gaat het team (onder begeleiding van onze trainer) met elkaar in gesprek over het waarom en hoe van toetsen op jouw school. Met als doel om samen tot een goed en doordacht toetsbeleid te komen.

Dit leer je

Het startpunt van de training is de onderwijsvisie van jouw school, en vanuit daar maken we een brug naar de toetsvisie. Past wat je toetst en de manier waarop voldoende bij de onderwijsvisie? Na de training kun je niet alleen vertellen wat de toetsvisie van je school is, maar ook wat er wordt getoetst, hoe wordt getoetst en waaróm dat op die manier gebeurt.

Praktische informatie

De trainingsduur is één dagdeel. Bij voorkeur verzorgen we de training bij jou op school. De investering bedraagt € 1.495,-, inclusief reiskosten en trainingsmaterialen.

Heb je vragen? Neem contact op met adviespo@cito.nl.

Toetsvisie en toetsbeleid