Sluiten
Bedrijven en Primair onderwijs

Training en advies

Investeer in je eigen deskundigheid

Kom je ook? Voor wie? Wat?
Op meerdere momenten in het schooljaarOnline bijeenkomsten Leerling in beeldvoor leerkrachten, intern begeleiders, directie, teamleiders in primair en speciaal onderwijsOns nieuwe LVS Leerling in beeld is het leerlingvolgsysteem van iederéén. We vertellen je graag over de vele mogelijkheden van het platform, de kortere en adaptieve toetsen, de nieuwe rapportages met een focus op groei ... en nog veel meer! Uiteraard is er ook ruimte voor al je vragen.
> Schrijf je hier in!
Op meerdere momenten in het schooljaarOnline bijeenkomsten Kleuter in beeldvoor kleuterleerkrachten, intern begeleiders, directie, teamleiders in primair en speciaal onderwijsBenieuwd naar ons nieuwe observatie-instrument Kleuter in beeld? Kleuter in beeld is helemaal compleet met Taal, Rekenen, Sociaal-emotionele ontwikkeling en Motoriek. In de online bijeenkomst kom je er alles over te weten en is er ruimte voor al je vragen.
> Schrijf je hier in!
Nu terug te kijken (vond in 2021 plaats)!Online Gebruikersmiddag speciaal onderwijs Voor iedereen met hart voor speciaal onderwijs, alle docenten, begeleiders en teamleiders in het s(b)o en vso/proEen gratis Gebruikersmiddag speciaal onderwijs, waarin de nieuwste ontwikkelingen voor speciale leerlingen centraal staan. Heb je de middag gemist?
> Bekijk hier alle informatie
Nu terug te kijken (vond in 2021 plaats)!Webinar: Leer alles over Leerling in beeld voor leerkrachten, intern begeleiders, directie, teamleiders in primair en speciaal onderwijsZien hoe je met Leerling in beeld de focus nog meer legt op de groei van iedere leerling? In dit webinar kom je alles te weten over: hoe je in minder tijd meer inzicht krijg; de focus op groei in de nieuwe rapportages; hoe je er zelf mee aan de slag gaat; hoe de leerling centraal staat >> én dat ervaar je direct in de demo! 
> Direct terugkijken!
Wanneer het jou pastBehoefte aan advies? We komen graag langs!  bijvoorbeeld bij een IB-netwerk of bestuursbijeenkomst
(kan ook via Teams)
Gratis een adviseur van Cito op bezoek
> Advies op maat (flyer)
> Mail naar adviespo@cito.nl
Op meerdere momenten in het schooljaar
Op meerdere momenten in het schooljaar
Nu terug te kijken (vond in 2021 plaats)!
Nu terug te kijken (vond in 2021 plaats)!
Wanneer het jou past