Sluiten
Bedrijven en Primair onderwijs

Training en advies

Investeer in je eigen deskundigheid

Kom je ook? Voor wie? Wat?
Op meerdere momenten in het schooljaarOnline bijeenkomsten Leerling in beeldvoor leerkrachten, intern begeleiders, directie, teamleiders in primair en speciaal onderwijsVerrassend nieuw, vertrouwd goed. Dat is ons nieuwe LVS Leerling in beeld. We vertellen je graag over de vele mogelijkheden van het platform, de kortere en adaptieve toetsen, de nieuwe rapportages met een focus op groei ... en nog veel meer! Uiteraard is er ook ruimte voor al je vragen.
> Schrijf je hier in!
Op meerdere momenten in het schooljaarOnline bijeenkomsten Kleuter in beeldvoor kleuterleerkrachten, intern begeleiders, directie, teamleiders in primair en speciaal onderwijsBenieuwd naar ons nieuwe observatie-instrument: Kleuter in beeld? Komend schooljaar is Kleuter in beeld helemaal compleet voor Taal, Rekenen, Sociaal-emotionele ontwikkeling en Motoriek. In deze online bijeenkomsten kom je er alles over te weten en is er ruimte voor al je vragen.
> Schrijf je hier in!
Donderdag 30 september 2021, 14.00- 16.15 uurOnline Gebruikersmiddag speciaal onderwijs Voor iedereen met hart voor speciaal onderwijs, alle docenten, begeleiders en teamleiders in het s(b)o en vso/proEen gratis Gebruikersmiddag speciaal onderwijs, waarin de nieuwste ontwikkelingen voor speciale leerlingen centraal staan.
> Bekijk het programma
> Meld je aan
Donderdag 7 oktober 2021,om 15.30 uur (ook terug te kijken)Nieuw webinar: Leer alles over Leerling in beeld voor leerkrachten, intern begeleiders, directie, teamleiders in primair en speciaal onderwijsWil jij ook zien hoe je met Leerling in beeld de focus nog meer legt op de groei van iedere leerling? Schijf je dan in voor dit webinar. Je komt alles te weten over: hoe je in minder tijd meer inzicht krijg; de focus op groei in de nieuwe rapportages; hoe je er zelf in schooljaar 2021-2022 mee aan de slag gaat; hoe de leerling centraal staat >> én dat ervaar je direct in een live demo! Natuurlijk kun je ook al je vragen stellen over hét nieuwe LVS van Cito.
> Lees meer / Meld je aan!
Wanneer het jou pastBehoefte aan advies? We komen graag langs!  bijvoorbeeld bij een IB-netwerk of bestuursbijeenkomst
(kan ook via Teams)
Gratis een adviseur van Cito op bezoek
> Advies op maat (flyer)
> Mail naar adviespo@cito.nl
Op meerdere momenten in het schooljaar
Op meerdere momenten in het schooljaar
Donderdag 30 september 2021, 14.00- 16.15 uur
Donderdag 7 oktober 2021,om 15.30 uur (ook terug te kijken)
Wanneer het jou past