Sluiten
Bedrijven en Primair onderwijs

Training en advies

Investeer in je eigen deskundigheid

Kom je ook? Voor wie? Wat?
april, mei en juni 2020 Regiobijeenkomsten ‘Volgen nu en straks’
gaan i.v.m. coronavirus niet door
Leerkrachten, intern begeleiders, directeuren en bestuurdersDe geplande regiobijeenkomsten gaan niet door. In de tussentijd staan onze adviseurs voor je klaar. Wil je wel geïnformeerde worden over de nieuwe LVS-generatie. Neem vooral contact op om een – online of telefonische – afspraak te maken.

> Schrijf je in
8 juni 2020 Webinar Volgen met het Cito LVS: nu en straks Leerkrachten, intern begeleiders, directeuren en bestuurders Alles over het volgen met het Cito LVS, nu én de nieuwe generatie straks

> Kijk hier het webinar terug
30 september 2020 Cito SpecialVoor docenten, begeleiders en teamleiders in het S(B)O en VSO/PrOAlles over de laatste ontwikkelingen van toetsing in en voor het speciaal onderwijs. Altijd een interessant programma op maat, vol workshops, presentaties en (gebruikers)bijeenkomsten.
> Cito Special 2020
30 september 2020 Nationale Dyslexie Conferentie Intern begeleiders, remedial teachters, logopedisten etc. Wij geven hier de lezing ‘Kleuters: Volg jij het nog?’

Lees meer via https://www.nationaledyslexieconferentie.nl/
Wanneer het jou pastBehoefte aan advies? We komen graag langs!  Bijvoorbeeld bij een ib-netwerk of bestuursbijeenkomst Gratis een adviseur van Cito op bezoek.
> Advies op maat (flyer) 
april, mei en juni 2020
8 juni 2020
30 september 2020
30 september 2020
Wanneer het jou past