SluitenSluiten

"Never a dull moment"

Interview
Cor Sluijter
Cor SluijterAdviseur
Maak kennis met Cor Sluijter. Cor is al heel wat jaren in uiteenlopende functies actief binnen Cito en maakte veel veranderingen en hoogtepunten mee. Na 35 jaar is er voor Cor never a dull moment geweest.
“Er zijn de afgelopen jaren zoveel uitdagingen op mijn pad gekomen. Cito is nooit saai. Een paar jaar geleden vertrok ik met collega’s naar Kirgizië en Trinidad & Tobago om daar training te geven, tegenwoordig videobel ik met klanten over de hele wereld om met hen naar oplossingen te zoeken.”

Cor is voor Cito zowel nationaal als internationaal actief. Hij is onder meer contactpersoon van een project in Engeland, werkt mee aan een project voor UNESCO en is namens Cito lid van de council van AEA-Europe.

Nationaal is Cor vooral actief als toetsdeskundige. Iets wat hij van jongs af aan al wilde worden. “Aan het eind van de lagere school, vroeg mijn leraar mij wat ik later wilde worden. ‘Deskundige’ gaf ik als antwoord. Na zoveel jaar ervaring in de onderwijsmeetkunde, durf ik toch wel te stellen dat ik een deskundige ben.”

Cor haalt voldoening uit zijn werk wanneer collega’s fluitend naar kantoor gaan, of juichend het pand verlaten. Daarnaast is Cor nog steeds zaalvoetballer en zal hij binnenkort meer taken in het bestuur van zijn club oppakken. Dit jaar is het laatste jaar voor Cor, daarna gaat hij met een héle lange sabbatical. Genieten van zijn kleinzoon, want tijdens een opa-en-oma dag ligt de aandacht volledig daarop. Cor blijft nog wel voor zichzelf werken, maar kijkt er naar uit om nog meer te genieten.
Vragen? Ik help je graag verder ...
Training & Advies voor