SluitenSluiten

"Heel mooi om bij te dragen aan het gedachtegoed dat Cito beweegt. We doen het voor de docenten en de leerlingen"

Interview
Jacqueline Kaal
Jacqueline KaalMedewerker commerciële binnen- en buitendienst
Ben je op zoek naar de mogelijkheden die Cito biedt op het gebied van trainingen voor het voortgezet onderwijs of internationale trajecten? De kans is groot dat Jacqueline Kaal, medewerker commerciële binnendienst, al je vragen beantwoord.
Jacqueline is een echt mensenmens, krijgt veel energie van het delen van informatie en het spreken met mensen. “Mijn werk is niet alleen leuk. Ik vind het ook heel mooi om bij te dragen aan het gedachtegoed dat Cito beweegt. We doen het voor de docenten en de leerlingen. Dat geeft mij een fijn gevoel.”

Jacqueline en organiseren worden vaak in één adem genoemd. “Ik ben echt van het organiseren. Van de internationale conferentie AA Europe tot de organisatie van het kennisplatform. Organiseren stroomt door mijn bloed.” In haar vrije tijd geniet Jacqueline van muziek. “Ik zing op feesten en partijen en ben daarnaast ook dj. Voordeel hiervan is: muziek die ik niet leuk vind om te zingen, draai ik. Disco, soul, pop, house, allemaal genres waar ik heel blij van word.”

Waar volgens Jacqueline de kracht van Cito ligt? “Cito is onderscheidend in het écht luisteren naar de klant. We hebben veel expertise in huis, die we inzetten om het onderwijs te verbeteren. We laten ook zien dat we goed luisteren en flexibel zijn. Bijvoorbeeld wanneer de klant last minute toch graag wat aangepast wil hebben in de training. Mijn collega’s weten altijd snel te schakelen en dat vind ik heel knap. We hebben een fijn team en daar ben ik trots op. Ik kijk er naar uit om je informatie te geven over de trainingen die we aanbieden en mijn collega’s aan je voor te stellen.”
Vragen? Ik help je graag verder ...
Training & Advies voor