SluitenSluiten

"Afspraak is afspraak en ik leg mijn focus volledig op jou als klant"

Interview
Sabine ter Weyden
Sabine ter WeydenMedewerker commerciële binnen- en buitendienst
Maak kennis met Sabine ter Weyden. Je hebt interesse in een training of wil graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden die Cito biedt voor bijvoorbeeld certificering. De kans is heel groot dat je Sabine ter Weyden aan de lijn krijgt. Medewerker commerciële binnen- en buitendienst, voor de afdeling Training en Advies.
Sabine focust zich op jou als klant, voorziet je van alle informatie waar je behoefte aan hebt en loopt samen met je alle stappen door die je uiteindelijk naar je doel brengen. “Ondanks de afstand die er nu fysiek is, staan we dichter bij de klant dan ooit. Ik ervaar in deze periode dat we door het contact via Teams juist veel meer contact met je maken. Persoonlijk contact vind ik erg belangrijk. Ik ga graag de verbinding met je aan om te kijken waar wij als Cito kunnen helpen om oplossingen te vinden en met elkaar naar een mooi doel te werken.”

Sabine is al achttien jaar werkzaam bij Cito en krijgt een energieboost van wandelen met haar hond in het park, contact met mensen en het moment waarop zij samen met jou tot een passende oplossing komt. “Als ik mezelf zou omschrijven als persoon, kies ik voor dedicated, eager en volhardend. Afspraak is afspraak en ik leg mijn focus volledig op jou als klant. Het mooiste compliment dat ik mag ontvangen is: ‘bedankt voor je snelle reactie’. Snel antwoord geven op vragen vind ik belangrijk in het ondersteunen van jou als klant en daarmee hoop ik het contact dichtbij te houden.”

Volgens Sabine ligt de kracht van Cito bij vertrouwen. “Tijdens een kennismakingsgesprek, ontmoet je mij en de trainer die wij het meest passend vinden bij jouw vraag. Zo krijg je een goed beeld van de personen waarmee je aan de slag gaat en voel je zelf aan of dit is waar je naar op zoek bent. Ik hoop je snel te mogen ontmoeten.”
Vragen? Ik help je graag verder ...
Training & Advies voor