Sluiten

"Denken vanuit de behoefte van de mensen die ik train staat bij mij voorop"

Interview
Jan Adema
Jan AdemaTrainer/Adviseur
Maak kennis met Jan Adema. Voordat zijn carrière bij Cito begon, werkte Jan als gymnastiekleraar. Sinds veertien jaar werkt Jan bij Cito als senior trainer/adviseur.
Training geven is iets wat Jan altijd met veel plezier doet. Waar Jan’s kracht ligt? “Ik relativeer de regels binnen de examinering en weet waar er ruimte ligt als je een niveau dieper kijkt, ook al lijkt die ruimte er in eerste instantie niet te zijn. Denken vanuit de behoefte van de mensen die ik train staat bij mij voorop en ik probeer altijd samen een passende oplossing te vinden, die aansluit op de behoefte. Ik zoek naar praktische oplossingen om samen aan de slag te gaan met de uitdagingen die er zijn.”

Jan krijgt veel energie van nadenken over wat goed werkt voor zowel het onderwijs als de studenten. “Zien dat docenten en studenten het naar hun zin hebben en de mogelijkheid hebben om zich te blijven ontwikkelen is mijn grootste drijfveer. Ik draag graag mijn steentje bij aan het plezier en de ontwikkeling die te behalen valt in het onderwijs.” Wanneer hij even niet werkt, is hij vooral bezig met sport, muziek en geniet van gezelligheid om zich heen. Hij is leadzanger van een popgroep en voelt zich thuis op het podium.
Vragen? Ik help je graag verder ...
Training & Advies voor