Sluiten
beach

Masterclass Schoolexaminering

Voor degenen die aan de slag willen met kwaliteitsborging 

Voor beleidsmakers en directeuren of bestuurders in vo

Masterclass Schoolexaminering

Er gebeurt veel op het gebied van examinering. De VO-raad beveelt acties aan ter versterking van schoolexaminering om te komen tot een betere kwaliteitsborging. Hoe vertaal jij die door naar de praktijk van jouw school? Geef je op voor de Masterclass Schoolexaminering. Deelnemen aan de Masterclass Schoolexaminering online kan op vrijdag 18 september 2020. De masterclasses bij Cito in Arnhem staan gepland op vrijdag 2 oktober (vol), 30 oktober (vol), 13 november, 27 november en 11 december 2020. Meld je aan, want ze lopen snel vol. 

In de masterclass krijg je door een verrassende keynote speaker en Cito-adviseurs en -toetsdeskundigen concrete handvatten aangereikt voor de gewenste verbeterslag op jouw school. Voor de prijs van € 290,- voor de bijeenkomst in Arnhem of € 145,- voor de online variant kun je uitgaan van een welbestede dag c.q. ochtend.
Nieuws ontvangen over het volgsysteem en onze trainingen?
Daarom wil je dit niet missen
  • Je wilt aan de slag met de actielijnen van de VO-raad
  • Je wilt deskundige hulp bij kwaliteitsborging op het gebied van toetsbeleid/examinering
  • Je bent op zoek naar een verdiepende masterclass met directe handvatten als resultaat
  • Je wilt weten waar jouw school staat ten opzichte van andere scholen en van hen horen hoe zij omgaan met dezelfde beleidsmatige vraagstukken

Masterclass online

Wil je dit schooljaar een masterclass volgen? Dat kan online voor de prijs van € 145,- voor een ochtendprogramma met drie workshops. Meld je hiervoor snel aan dan kun je meedoen aan de unieke online Masterclass Schoolexaminering. We zien je graag online op 18 september aanstaande.

Masterclass in Arnhem

Wil je liever een masterclass bijwonen op locatie? Voor € 290,- inclusief lunch en netwerkborrel kun je uitgaan van een welbestede dag met vier workshops bij Cito in Arnhem. Aangezien we verwachten dat de richtlijn van onder andere 1,5 meter afstand houden dit najaar nog zal gelden, hanteren we per masterclass een maximum van 40 deelnemers. Aan elke workshop kunnen dan maximaal 10 personen meedoen. We zien er naar uit je te ontmoeten in Arnhem.

Programma*

Het uitgebreide programma van de masterclasses op locatie bestaat uit de volgende vier workshops met elk een specifiek thema:
  1. een toekomstbestendige examenorganisatie
  2. visie en beleid op toetsing en examinering
  3. professionalisering docententeam met betrekking tot toetsconstructie
  4. taken en verantwoordelijkheden van een examencommissie

Tussentijds is er volop ruimte om te netwerken en informatie uit te wisselen met collega’s uit het hele land tijdens de lunch of de afsluitende borrel.

*In de online masterclasses worden alle workshops behandeld met uitzondering van workshop 2. visie en beleid op toetsing en examinering. 


Wil je meer weten? Bel onze klantenservice! We helpen je graag