Sluiten
beach

Workshop Werken met Cito volgsystemen VSO/PrO

Haal alles uit de leerlingvolgsystemen van Cito

Voor professionals in het voortgezet (speciaal) onderwijs

Workshop Werken met Cito Volgsystemen VSO/PrO

Werk je al met de toetsen van de leerlingvolgsystemen VSO/PrO en heb je specifieke vragen? Wil je een inkijkje in alle mogelijkheden van de leerlingvolgsystemen voordat je een toets voorlegt aan je leerlingen? Wil je ervaringen en tips uitwisselen met collega's die ook gebruik maken van de leerlingvolgsystemen VSO/PrO? Geef je dan op voor de workshop 'Werken met...' en we beantwoorden al je vragen. Via open inschrijving kun je deelnemen aan de geplande workshop op 3 maart 2020. Een incompanytraining behoort ook tot de mogelijkheden. 


   

mbo docenten overleg
"De volgsystemen zijn een waardevolle aanvulling op ons eigen beeld dat we van onze leerlingen hebben. Met degelijke en functionele rapportages, zowel op leerling- als op groepsniveau. "
Docenten vo in training
Waarom kies je voor training & advies van Cito?
  • Hooggewaardeerde trainingen
  • Direct toepasbare tips
  • Advies en concrete handvatten voor het verbeteren van toetsen en examens
  • Maatwerk voor het voortgezet onderwijs

Antwoord op al je vragen

Tijdens de workshop gaan we in op onderwerpen als het kiezen van een passende toets en het interpreteren van rapportages. Ter voorbereiding vragen we je de handleiding van de volgsystemen door te nemen.

De workshop wordt in kleine groepen gegeven, zodat iedereen zijn vragen kan stellen. Ook is het dé perfecte gelegenheid om ervaringen uit te wisselen met collega's en horen wij graag uw feedback op de leerlingvolgsystemen VSO/PrO. Er is ruimte voor maximaal 16 deelnemers en de workshop vindt bij voorkeur plaats op jullie op school. 

Voor wie?

Voor alle professionals in het v(s)o die al gebruik maken van de Volgsystemen VSO/PrO

Werk je nog niet met de volgsystemen VSO/PrO of wil je meer informatie? Dan raden we je de workshop 'Kennismaken met Cito leerlingvolgsystemen VSO/PrO' aan.

Interesse? Meld je hier aan

Workshop Werken met Cito Volgsystemen Dagbesteding en VSO/PrO

Wat vinden je collega's? 

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor het Cito e-nieuws en volg alles op het gebied van voortgezet speciaal onderwijs!

Inschrijven

Contact