Sluiten


Word lid van de klankbordgroep Leerling in beeld VO

Wil jij een rol spelen bij de totstandkoming van het nieuwe volgsysteem Leerling in beeld in het voorgezet onderwijs? En meewerken aan de instrumenten Sociaal-emotionele ontwikkeling en Studiehouding zodat je breder naar een leerling kunt kijken? Met de hulp van een nieuwe klankbordgroep ontwikkelen we deze instrumenten die een completer beeld geven van leerlingen. Alles om hen en jou zo optimaal mogelijk te ondersteunen. Ben je werkzaam in de onderbouw van het voortgezet onderwijs? Dit is jouw kans om het verschil te maken. Wil je meedenken, geef je dan op voor de klankbordgroep.

Welke bijdrage vragen we van de klankbordgroep in schooljaar 2020-2021?

  • Actieve deelname aan online klankbordsessies van 1 uur, 4 à 5 keer gedurende dit schooljaar, Drie zijn gepland op 20 januari 2022, 24 maart 2022 en 19 mei 2022.
  • Deelname aan proefafnames van nieuwe instrumenten in maart 2022. Leerlingen maken twee of drie extra taken die elk ongeveer een half uur duren.
  • Validatie van Leerling in beeld VO eind dit schooljaar, waarin je afname, planning en rapportages op een nieuw platform test.
In totaal ben je hier 1 1/2 dag mee bezig, is de verwachting. Gratis licenties als dank voor je bijdrage Denk jij mee in de klankbordgroep voor Leerling in beeld VO om samen te werken aan deze unieke instrumenten? Meld je dan aan per mail. Voor je deelname geven we je 30 gratis licenties voor schooljaar 2022/2023.


Geef je op door hiernaast het formulier in te vullen.