SluitenSluiten
Bedrijven en Primair onderwijs

Beveiliging luchtvaart

Exameninformatie

Voorbeeldopgaven

Wilt u zich goed voorbereiden en oefenen voor het examen BAL of BAST? Dat kan met de voorbeeldopgaven, wanneer u over de juiste software beschikt. Voor ieder examen is er een set van tien voorbeeldopgaven. Aan u de keus: maak de voorbeeldopgaven online of op papier.

Voorbeeldopgaven starten

De voorbeeldopgaven werken het beste in Internet Explorer. Na controle of uw pc voldoet aan de technische eisen start de oefentoets automatisch in een nieuw venster. Het opstarten van de oefentoets kan enkele minuten duren. Meer informatie vindt u in de Veelgestelde vragen.

 

Technische eisen

  • Microsoft Windows 10 + Microsoft Edge 38 (of hoger)
  • Microsoft Windows 10 + Microsoft Internet Explorer 11
  • Microsoft.NET Framework 4.8
  • Linux. Android en Apple OS X worden niet ondersteund

Moet u software installeren? Dit kan snel en simpel via de downloads onder 'Installeren software'. Installeer eventueel één browser plugin/extenstie/add-on als gebruik gemaakt wordt van Chrome.

Verschijnt in Microsoft Edge de vraag om een ClickOnce applicatie uit te voeren? Klik dan op de knop "ja".

Mijn computer voldoet aan de systeemeisen, maar de oefentoets start niet op? Is aan alle eisen voldaan en start de toets niet? Check dan de compatibiliteitsweergave.

Copyright
Het auteursrecht van deze oefencasussen ligt bij NCTV. U mag geen inhoud overnemen of kopiëren zonder toestemming van hen.

Compatibiliteitsweergave