SluitenSluiten
Kandidaten maken schriftelijk examen

EP-examens| incompany

EnergiePrestatiecertificaat behalen op eigen locatie 

Examens op eigen locatie

Incompany EP-examens

Heeft u weleens met de gedachte gespeeld een EP-examen op eigen locatie te organiseren? Dit kan zowel voor de aanvullende EP-examens als EP-W Basis, EP-W Detail of EP-U Basis of EP-U Detail. Incompany examens afnemen biedt u en uw kandidaten verschillende voordelen.
Logo InstallQ - geaccrediteerd examen

EP-examen doen op eigen locatie: wel zo makkelijk!

Het maken van een examen brengt voor uw examenkandidaten vaak de nodige spanning met zich mee. Om de omstandigheden zo aangenaam mogelijk te maken, kan het helpen om uw kandidaten in een voor hun vertrouwde omgeving examen te laten doen; ze weten de weg al, kennen de routing op de locatie enz. Dit kan ervoor zorgen dat de kandidaat met minder stress het examen in gaat.

Wilt u als opleider uw cursisten op uw eigen locatie het EP-examen laten maken? Dat kan. Wij faciliteren dit graag en ontzorgen u bij de afname. Zo zorgen wij voor alle communicatie met de kandidaten en wordt de afname in goede banen geleid door een bekwame examenleider. Een incompany-examen geeft u als opleider een mooie gelegenheid om opleiding en examen gecombineerd aan te bieden aan uw cursisten.

Meer weten?

Neem contact met ons op