SluitenSluiten

"Ik word pas blij als een cliënt tevreden is met mijn advies"

Interview
Bernadette Kortmann
Bernadette KortmannAssessor examens FFP
Bernadette Kortmann werkt als zelfstandig, onafhankelijk financieel planner. Met name vermogende particulieren, ib-ondernemers en directeur grootaandeelhouders zijn bij haar in goede handen. Zij is creatief om complexe financiële situaties te optimaliseren, waarbij zij oog heeft voor de wensen van de cliënt. 

Financiële planning

als basis Kortmann studeerde Bedrijfsrecht. Na haar studie heeft zij een brede bancaire ervaring opgedaan bij ABN AMRO. Aansluitend adviseerde zij als private banker bij Van Lanschot Bankiers vermogende cliënten en directeur groot aandeelhouders. Zij werkte onder andere in diverse projectgroepen om het veelzijdige vakgebied van financiële planning als basis te gebruiken voor iedere cliënt. Tegenwoordig is financiële planning het startpunt voor iedere cliënt.

Mét kennis en enthousiasme

Verdere interesses zijn het verzekeringswezen en onderwijs. Zij heeft een lesbevoegdheid en is in staat om een goed pedagogisch klimaat te scheppen. Bernadette brengt met haar kennis en enthousiasme de financiële toekomst voor een cliënt dichterbij.