SluitenSluiten

"Maak complexe financiële zaken begrijpelijk en inzichtelijk voor de cliënt!"

Interview
Jacqueline van der VormAssessor examens FFP
Jacqueline van der Vorm studeerde fiscale economie aan de Erasmus universiteit en startte haar loopbaan bij Van Lanschot Bankiers. Sinds 2004 is zij FFP-gecertificeerd en sinds 2005 zelfstandig financieel planner.

Integrale financiële planningen

Zij maakt integrale financiële planningen zonder productbemiddeling en is aangesloten bij de Vereniging Onafhankelijk Financieel Planners.

Familie mediator

Ook geeft zij financieel en fiscaal advies bij scheidingen. Ze is ingeschreven bij het Register Financieel Echtscheidings Adviseur, zowel voor particulieren als ondernemers. Ook is zij MFN-registermediator met de accreditatie ‘familie mediator’ en aangesloten bij de Vereniging Financieel Planners en Scheidingsbemiddelaars.

Kennisoverdracht

Naast haar advieswerk is zij docent bij de School voor Mediation waar zij lesgeeft over de financiele en fiscale aspecten bij scheiding. Jacqueline schrijft regelmatig columns en blogs over geldzaken om consumenten op een laagdrempelige manier te informeren over geldzaken. Door complexe zaken voor cliënten begrijpelijk en inzichtelijk te maken geeft zij hen rust en grip, zodat zij zelf onderbouwde beslissingen kunnen nemen.