SluitenSluiten

"Onze toegevoegde waarde: weten hoe het zit, hoe het werkt en dit kunnen vertalen."

Interview
Tjerk GeersingAssessor examens FFP
"...en als je wilt praten, wacht dan even en ik beloof je dat ik op mijn beurt naar jou zal luisteren."

Tjerk (1967) is actief als financieel planner en als docent. Sinds 1998 werkt hij als zelfstandig ondernemer en vanaf 2008 ook als docent/trainer. Sinds 2010 is Tjerk verbonden aan Aeres Hogeschool waar hij belastingrecht en een aantal WFT modules geeft.

Tjerk: "Onze taak ligt in het begeleiden, het coachen en het adviseren. Onze toegevoegde waarde is dat we weten hoe het zit, dat we weten hoe het wérkt en dat we dat ook kunnen vertalen naar een overtuigend resultaat voor u als consument."

'Luisteren'

Leo Buscaglia. (1924-1998)

Als ik je vraag naar mij te luisteren en jij begint mij adviezen te geven, dan doe je niet wat ik je vraag. Als ik je vraag naar mij te luisteren en jij begint mij te vertellen, waarom ik iets niet zo moet voelen als ik voel, dan neem jij mijn gevoelens niet serieus. Als ik je vraag naar mij te luisteren, en jij denkt dat jij iets moet doen om mijn problemen op te lossen, dan laat je mij in de steek, hoe vreemd dat ook mag lijken. Dus, alsjeblieft, luister alleen maar naar me en probeer me te begrijpen. En als je wilt praten, wacht dan even en ik beloof je dat ik op mijn beurt naar jou zal luisteren.