Sluiten
Kandidaten maken schriftelijk examen

Betonkernactivering

Exameninformatie

CORONA maatregelen & examens voor professionals
LaMark heeft een aantal van haar testcenters weer geopend. Ook zijn Green Meeting Centre en Aristo weer open voor examens. 
Alle examenlocaties zijn ingericht volgens de richtlijnen van het RIVM. Bekijk hier de actuele status per examen en eventuele aanvullende informatie.

Het examen

Volgt u de cursus betonkernactivering? Cito verzorgt in opdracht van het Kennisinstituut voor de installatiesector (ISSO) de examens Betonkernactivering. U vindt hier alle belangrijke informatie over hoe u zich kan certificeren.

Het examen 

Weet u wanneer betonkernactivering wel of niet toegepast kan worden? Laat u certificeren, neem deel aan het examen Betonkernactivering. Het examen bestaat uit een schriftelijke meerkeuzetoets van veertig opgaven.

Aanmelden

Schrijf u in voor dit examen én kies zelf u examendag. Inschrijven kan tot vier weken vóór de examendatum. Wanneer er te weinig aanmeldingen zijn voor een bepaalde datum, kan het examen geannuleerd worden. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging van inschrijving en een factuur. 

  • Betaal de factuur op tijd. De betaling moet uiterlijk 14 dagen voor de examendatum bij Cito binnen zijn, anders wordt uw aanmelding automatisch geannuleerd.

Oproep

Heeft u zich ingeschreven voor het theorie-examen, dan ontvangt u 2 weken voor de examendatum een oproepbrief met een routebeschrijving naar de examenlocatie: The Green Meeting Center, Arnhem. Neem deze oproepbrief mee naar het examen. 

Certificaat

Een certificaat is hét bewijs van uw deskundigheid. Uiterlijk 6 weken na het examen ontvangt u de uitslag. Bent u geslaagd dan ontvangt u het certificaat 'Betonkernactivering voor ontwerpers'. Dit certificaat is 5 jaar geldig. 

Man maakt schriftelijk examen
Goed om te weten
  • Gebruik uw volledige naam – overeenkomstig uw legitimatiebewijs – bij inschrijving. Op uw certificaat gebruiken we namelijk deze persoonsgegevens
  • Uw inschrijving is persoonsgebonden. Het is niet mogelijk om van examenplek te wisselen of een examen van een collega over te nemen
  • Geef een persoonlijk e-mailadres op, we communiceren graag persoonlijk met u

Kosten examen, inzage en bezwaar

U wilt weten waar u op moet rekenen als u examen doet. Hieronder een overzicht van de kosten. Meer informatie over inzage en bezwaar vindt u bij Veelgestelde vragen.

  • Examen Betonkernactivering – € 396,28 inclusief btw

  • Inzage € 61,71 inclusief btw
  • Indienen bezwaarschrift € 153,67 inclusief btw

Direct uw examen inplannen? Schrijf u hier in voor het examen Betonkernactivering.