Sluiten
Kandidaten maken schriftelijk examen

Betonkernactivering

Exameninformatie

CORONA maatregelen & examens voor professionals
24-03-2021 | Examens op besloten locaties mogen doorgaan.  Wij nemen contact met u op, wanneer er iets voor u verandert (check ook uw spambox). Bekijk hier de actuele status per examen en eventuele aanvullende informatie.

Het examen

Volgt u de cursus betonkernactivering? Cito verzorgt in opdracht van het Kennisinstituut voor de installatiesector (ISSO) de examens Betonkernactivering. U vindt hier alle belangrijke informatie over hoe u zich kan certificeren.

Het examen 

Weet u wanneer betonkernactivering wel of niet toegepast kan worden? Laat u certificeren, neem deel aan het examen Betonkernactivering. Het examen bestaat uit een schriftelijke meerkeuzetoets van veertig opgaven.

Aanmelden

Schrijf u in voor dit examen én kies zelf u examendag. Inschrijven kan tot vier weken vóór de examendatum. Wanneer er te weinig aanmeldingen zijn voor een bepaalde datum, kan het examen geannuleerd worden. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging van inschrijving en een factuur. 

  • Betaal de factuur op tijd. De betaling moet uiterlijk 14 dagen voor de examendatum bij Cito binnen zijn, anders wordt uw aanmelding automatisch geannuleerd.

Oproep

Heeft u zich ingeschreven voor het theorie-examen, dan ontvangt u 2 weken voor de examendatum een oproepbrief met een routebeschrijving naar de examenlocatie: The Green Meeting Center, Arnhem. Neem deze oproepbrief mee naar het examen. 

Certificaat

Een certificaat is hét bewijs van uw deskundigheid. Uiterlijk 6 weken na het examen ontvangt u de uitslag. Bent u geslaagd dan ontvangt u het certificaat 'Betonkernactivering voor ontwerpers'. Dit certificaat is 5 jaar geldig. 

Man maakt schriftelijk examen
Goed om te weten
  • Gebruik uw volledige naam – overeenkomstig uw legitimatiebewijs – bij inschrijving. Op uw certificaat gebruiken we namelijk deze persoonsgegevens
  • Uw inschrijving is persoonsgebonden. Het is niet mogelijk om van examenplek te wisselen of een examen van een collega over te nemen
  • Geef een persoonlijk e-mailadres op, we communiceren graag persoonlijk met u

Kosten examen, inzage en bezwaar

U wilt weten waar u op moet rekenen als u examen doet. Hieronder een overzicht van de kosten. Meer informatie over inzage en bezwaar vindt u bij Veelgestelde vragen.

  • Examen Betonkernactivering – € 396,28 inclusief btw

  • Inzage € 61,71 inclusief btw
  • Indienen bezwaarschrift € 153,67 inclusief btw

Direct uw examen inplannen? Schrijf u hier in voor het examen Betonkernactivering.