SluitenSluiten
Kandidaten maken schriftelijk examen

Biomassa

Exameninformatie

Het examen

Wilt u de cursus over biomassagestookte installaties afsluiten met een certificaat? Cito verzorgt in opdracht van het Kennisinstituut voor de installatiesector (ISSO) het theorie examen 'Ontwerpen, installeren en beheren van biomassaverbrandingsinstallaties'.

De examens 

Laat u officieel certificeren. Schrijf u direct in voor de examens Biomassa. Het examen bestaat uit een praktisch en een schriftelijk theorie examen. Meld u voor het praktisch examen per mail aan bij ISSO.

Het theorie examen wordt door Cito verzorgd. In het theorie examen wordt uw kennis getoetst aan de hand van 30 meerkeuzeopgaven.

Nieuw! Eenvoudiger examens boeken bij Cito

U kunt vanaf nu examens boeken en beheren via Cito Portaal. Met uw eigen account kunt u al uw gegevens en boekingen maken, inzien en beheren. Betaling gaat via Ideal en de factuur ontvangt u per mail. Examens annuleren of omboeken kan tot 7 dagen voor uw gekozen examendatum.
Meld u zich later af dan wordt het gehele bedrag in rekening gebracht. Restitutie is dan niet meer mogelijk.

Aanmelden

Schrijf u in voor dit examen én kies zelf uw examendatum. Inschrijven kan tot 7 dagen vóór een examendatum. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging van boeking en een factuur.

Certificaat

Een certificaat is hét bewijs van uw deskundigheid. U ontvangt uw certificaat in uw persoonlijke omgeving. Dit certificaat is 5 jaar geldig.

Kosten examen, inzage en bezwaar

U wilt weten waar u op moet rekenen als u examen doet. Hieronder een overzicht van de kosten.
  • Examen Biomassa – € 396,28 inclusief btw

  • Inzage € 62,68 inclusief btw
  • Indienen bezwaarschrift € 153,67 inclusief btw
Direct uw examen inplannen? Schrijf u hier in voor het theorie-examen Biomassa.