Sluiten
Kandidaten maken schriftelijk examen

Biomassa

Exameninformatie

CORONA maatregelen & examens voor professionals
24-03-2021 | Examens op besloten locaties mogen doorgaan.  Wij nemen contact met u op, wanneer er iets voor u verandert (check ook uw spambox). Bekijk hier de actuele status per examen en eventuele aanvullende informatie.

Het examen

Wilt u de cursus over biomassagestookte installaties afsluiten met een certificaat? Cito verzorgt in opdracht van het Kennisinstituut voor de installatiesector (ISSO) het theorie examen 'Ontwerpen, installeren en beheren van biomassaverbrandingsinstallaties'.

De examens 

Laat u officieel certificeren. Schrijf u direct in voor de examens Biomassa. Het examen bestaat uit een praktisch en een schriftelijk theorie examen. Meld u voor het praktisch examen per mail aan bij ISSO.

Het theorie examen wordt door Cito verzorgd. In het theorie examen wordt uw kennis getoetst aan de hand van 30 meerkeuzeopgaven.

Man maakt schriftelijk examen
Goed om te weten
  • Gebruik uw volledige naam – overeenkomstig uw legitimatiebewijs – bij inschrijving. Op uw certificaat gebruiken we namelijk deze persoonsgegevens
  • Uw inschrijving is persoonsgebonden. Het is niet mogelijk om van examenplek te wisselen of een examen van een collega over te nemen
  • Geef een persoonlijk e-mailadres op, we communiceren graag persoonlijk met u

Aanmelden

Schrijf u in voor dit examen én kies zelf u examendag. Inschrijven kan tot vier weken vóór de examendatum. Wanneer er te weinig aanmeldingen zijn voor een bepaalde datum, kan het examen geannuleerd worden. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging van inschrijving en een factuur.

  • Betaal de factuur op tijd. De betaling moet uiterlijk 14 dagen voor de examendatum bij Cito binnen zijn, anders wordt uw aanmelding automatisch geannuleerd.

Oproep

Heeft u zich ingeschreven voor het theorie-examen, dan ontvangt u 2 weken voor de examendatum een oproepbrief met een routebeschrijving naar de examenlocatie: The Green Meeting Center, Arnhem.

Certificaat

Een certificaat is hét bewijs van uw deskundigheid. Uiterlijk 6 weken na het examen ontvangt u de uitslag. Bent u geslaagd dan ontvangt u het certificaat 'Ontwerpen, installeren en beheren van biomassaverbrandingsinstallaties – theorie-examen'.

Kosten examen, inzage en bezwaar

U wilt weten waar u op moet rekenen als u examen doet. Hieronder een overzicht van de kosten. Meer informatie over inzage en bezwaar vindt u bij Veelgestelde vragen.

  • Examen Biomassa – € 396,28 inclusief btw

  • Inzage € 61,71 inclusief btw
  • Indienen bezwaarschrift € 153,67 inclusief btw

Direct uw examen inplannen? Schrijf u hier in voor het theorie-examen Biomassa.